Evet dostum stp ile takas yapıldı stp yi pasa abi aldı ondanda ben alicam ins anlaşırsak :D evet piyasa hızlı tayyar kalmadı napalim olanlarda hızlı hızlı kapisiliyo :D herkes için hayırlısı olsun..
Printable View
adam galerici binme gibi bi lüksü yok altında bunun gibi bi dünya araba oluyo hangini satmasın hangine binsin o yüzden ilk gündede satması gayet normal bişey.. ve adam böyle gizli saklı köşelerdeki boncukları çıkarıp getiriyo vatana millete hayırlı uğurlu bişeyler yapıyo:icon_tup: o yüzden ben kendi adıma teşekkür ediyorum..
araba boncuk olunca böle oluyo işte normalde kimsenin satmaya kıyamıyacağı bir araba evet ama o ona gönül koyuyo o ona gönül koyuyo herkez hatır gönül sahip olmanın peşinde tutan koparıyo helal olsun walla paşa abimede tekrar hayırlı olsun...
Gerçeten maşallah ya böyle bir araç ve sahipleri herkese nasip olmaz Allah kaza bela vermesin güle güle kullan temizliğini koruman dileğiyle:)
maşallah usta kazasız belasız sürüşler...
cok gzl full stok 1 arac :) mofiyeye dogru seçimlerle başlarsan daha da guzel olacak :) header, intake manifold, eksoz sitemi vs vs
maşallah araca çok güzel yokmu böyle teyzeden amcadan crx :D onuda ben alayım :D
http://oi56.tinypic.com/1zqpt9t.jpg
Maşallah.
vallaha boncuk, özellikle kaputu beğendim
bu yenı halımı?
bu konu kapatılsın bence artık
Aslında mügen panjur ve karbonfiber kaput iyiymiş yaa teyze araba hafif olduğunda iyi gitceğini biliyomuş heralde:beuj: Bi de ağzının tadını biliyomuş haa alpine de iyi teypdir yani o zaman nasıl bulmuş yada niye o kadar para vermiş anlamadım :soru:
Dün 41 TP plakalı bir typer aldı arkadaşım. Alır almaz yanıma geldi.
Arkadaşımın aldığında mugen panjur yoktu. Bu araç olabilir mi acaba ?
hey maşallah bee.. Allah kaza bela vermesin..
Alanada satanada hayırlı olsun :) herkesin bildiği kendine :)