-
Valla ne yalan söyliyeyim kesinlikle oynamayın araçla.Filtre bile takmayın :) ediceğiniz masrafa başka bir araç alıp onu gunluk kullanın yatsın dursun garajda bu.Cıkartın haftasonları keyif arabası yapın.Tr'de cok degerli Type-R'lar nasıl olsa yarın oburgun x3 parasına satabılırsınız.. :)
Geleceğin Vti ı Type-R neticede.. Ellemeyin derim :)
-
çok çok iiy :D Allah gönlünüze göre binmeyi nasip etsin kazasız belasız inş:)
-
fırtına öncesi sessizlik demiştim,ve fırtına koptu....
-
maşallah çok güzel gerçekten Allah kazalardan belalardan korusun
-
Maşallah kazasız belasız... çok iyi
-
Arkadaslar hepinize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sagolun kalbimiz temiz şükürler olsun Allah böyle bir güzelliği nasip etti bize... Arkadaslar bu sekilde stok kalacak araç kiyamam zaten onu bozmaya ve zaten jap tayyarim var gazlamak için stres atmak için o yüzden filtre bile takmiycam nasıl görüyorsanız öyle kalacak Allah'ın izniyle sattığım kisi yapsın herseyini.. Herkese tekrar teşekkürler saygılar...!
-
100 lira eder artık..:D Maşallah iyi denk gelmiş kazasız belasız..
-
Allahın en sevdiği kullarından birisiniz :)
-
masallah; imrendim gercekten :)
-
allah güzel günlerde kullanmayı hep böyle kalmasını nasip etsin inşallah
-
Şu temizlikte saklayın zart egzoz zurt headers yapmayın lütfen.Kıymeti bilinmesi gereken araç.maşallah kazasız belasız.
-
masallah dibim dustu yemın edıyorum.hıc oynamayın aracla yani bı coilover takın onun dısında dokunmayın derım 10 numara bu arac turkıyedekı tertemız typerlarda ilk 3 girer
-
Maşallah mükemmel duruyor, Allah kazadan, beladan, nazardan saklasın,
kaça aldığınızı merak ettim ama Galericisiniz, paylaşmazsınız :D
-
maasallah mükemmel kazasız belasız günlerde insallah..
-
maşallah allah nazardan saklasın :)
-
teyze ve amcaya helal size hayırlı olsun. :)
-
maşallah araç çok güzel. o değilde aklıma bişey takıldı. honda showroomundaki satış yapan arkadaş ne konuşmuş ne söylemişki böyle bi çifte typer vermiş :D vtec açmışmı araba acaba daha önce :D ?
-
Hayırlı olsun, çok güzel. Kazasız, belasız binmeniz dileğiyle..
-
Masallah kardesim sana daha iyileride yakisir ...