AA değilde kare türk bayrağı ve kırmızı tofaş arması arıyorumm nette var fakat çook uçmuşlar ..
Printable View
Masallah
kazasız belasızz
maşallah güzel olmuş yanlız cam rüzgarlıgını sökerseniz daha güzel durur
Çok güzel maşaallah emeğinize sağlık. Bunların jantlarna takılan krom çemberler vardı onlardan bulursanız çok güzel olur. Bulamazsanız jantların dış çemberini siyah yapsanız daha güzel olucak sanki. Sol arka çamurluktaki reflektör sağda yok nedense? Ordaki yazıyı bulamayıp deliği kapatmak için mi koydunuz onu?
ilginden dolayı teşekkürle cemberler satılıyor şiparişini verdim fakat hafta sonu olduğu için henüz elime ulaşmadı mutemelen yarın elimde olur evet deliği kapatmak için reflektörü alternatif olarak koyduk 1600 5 vites yazısını bulunduğum şehirde malesef bulamadım fakat ön panjur armalarıyla birlikte aramaktayım..
maşallah efsaneye :)
allah kaza bela vermesin koltuğun altına baktın mı abi kılıfına orjinal koltuğu mu arabanın ?
bi de sol aynayı söküp bi tane orjinal aynasını koy cam rüzgarlıklarını yok et arka çamurluklara 2 tane plastik 1600 yazısı al jantları griye boyat o bijonların göbeği var 85 senesinde onlar vardı tas kapak yoktu arka tampondaki fren lambasınıda sök abi araban bi orjinall şaheser olur sonrası yavaş yavaş eğer lazım olursa parça falan murat-suslu@hotmail.com mail adresim yardımcı olurum
Kocaman maşallah çok güzel duruyor :)
maaşallah kazasız belasız kafadan biraz bassan tadına doyum olmaz
ilginden dolayı teşekkürler kardeşim vaktim oldukca ilginleniyorum birçok yerini ben kendim onardım tasların altında bahsettiğiniz bijon kapakları mevcut cam rüzgarlıklarını sökebilmem için cam ve kap fitillerini değişmem lazım aksi halde cam tam kapanmıyor rüzgar ve su alıyor kısa bir süre böyle kullanmam gerekecek koltukları orjinal koltukları sarı kumaş döşeme..
maşallah kazasız belasız....
maşallah çok güzel duruyor zaafım var bunlara.
kazasız belasız inşlh zordur yeniden dagatıp toplamak
hayırlısıyla fotolarını psylaşmısınız dah ne olsun
allah agaz tadıyal binmeyi nasip etsin...