aracın genel ortalama tüketimi yüksektir şuan 24km sürekli kısa mesafede geçildiği için, 2. depodan sonra düzelir diye tahmin ediyorum bende. hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Allah :)
Printable View
aracın genel ortalama tüketimi yüksektir şuan 24km sürekli kısa mesafede geçildiği için, 2. depodan sonra düzelir diye tahmin ediyorum bende. hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Allah :)
aracta suan 3.full diyebilirim.. bugun 14.gunu trafikte 600tl aşkın yakıt aldım. arac suanda 720 km de depoda yarı benzin var. bu gidişle ocagımı batıracak :) ilk full de 340 gösterdi. 2. de 370 3.full de 390 gösterdi ne zaman alışacak merakla bekliyorum..
1.4 tsı 122 hp
teşekkürler :)
tahminler boşa sanırım :) iflas edicem :)
masallahı var birde sunroof olsaymıs kusursuz olurmus
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
[QUOTE=PoWDeR!;5650368]aracta suan 3.full diyebilirim.. bugun 14.gunu trafikte 600tl aşkın yakıt aldım. arac suanda 720 km de depoda yarı benzin var. bu gidişle ocagımı batıracak :) ilk full de 340 gösterdi. 2. de 370 3.full de 390 gösterdi ne zaman alışacak merakla bekliyorum..
5000 den 6000 den sonra biraz daha düşüo yakıt tüketimi benimde öleydi şuan 6300 de eskisine göre biraz daha iyi :) tekrardan aracınız hayırlı olsun
Herkese tesekkurler..
Citirdan bi sistem yaptik araca.. Bi kac ayari kaldi sonra bi zenon yola dewam. :)
Dün gece full'ledim 230tl lik yakıt aldım
Kontagı cevirdigim zaman 20km lik benzin oldugunu gösteriyordu
şimdi fulledim 420-430km gösteriyor :)
sanırım benim araç bozuk :)
http://f1204.hizliresim.com/w/r/4t912.jpg
maşallah kazasız belasız kullanın inşallah ..
Kazasız belasız günlerde kullanın :)
Bi servise gitmenizde yarar var :)Alıntı:
Dün gece full'ledim 230tl lik yakıt aldım
Kontagı cevirdigim zaman 20km lik benzin oldugunu gösteriyordu
şimdi fulledim 420-430km gösteriyor
sanırım benim araç bozuk
aslında goturup yazılımı kontrolmü ettirsem ? yoksa aracta baska bi sıkıntı mı var tam cozemedım..
arkadasın aracı massallahhh :)
http://img66.resimup.net/di/7V32.jpg
Maşallah süper ... kazasız belasız.
Hayırlı olsun kazasız belasız