osmanim kazasiz belasizz masallaa guzel olmus ;)
Printable View
osmanim kazasiz belasizz masallaa guzel olmus ;)
guzel olmush hatta dehsete dustum diyebilirim:P:D
valla osman doblodan sora bu araba ferrari gibi geldi gozume:D insllah soyle arka koltuklarida sokup biguzelcene doldurursunuz icinide..gercekten masallh cok cok hosuma gitti..kazasizbelasiz kullanin..emreyede selam sole..:)
unutmusum:D resimleri cekenler biseyden anlamio kadraj hatalari kontrast hatalari mekan hatalari araba bile hatali:D
ellerinize saglik cekimlerde guzel olmush;)
cok guzel masallah cekimlerde bi okadar guzel..
maşallahta sürüngen olsa çok daha fen A durur :D
araç gerçekten çok güzelmiş. fotodan mı anlamadım ama sanki şöfer kapısı boyalı gibi yani ton farkı varmış gibi duruyor olsun alet yienede şahane duruyor. kazasız belasz sürüşler arkadaşımıza.
saolasın muffy abi:)
Aleykumselam ehehe DoBLo :D efsane ya:D duruyor oda kapıda tşk
tşklr
tşkler biras daha düşücek
Tşkler herkese kazasız belasız sürüşler
şöför kapısında resimlerde oyle duruyor normalde oyle fark yok ama resımde oyle cıkmıs ısıkdan dolayıdır sanıırım
maşallah araba da güzel çekimlerde..:) benimde tavsiyem difüzörün siyah olmasından yana..
10 Numara Olmuş Valla Ayakta Alkişlarim Ben Bunu
çok tatlı yaaaa...bir jant bu kadarmı yakışır yaa...
devir saati hariç geri kalan işlemleri çok beğendim.. yeni hali hayırlı olsun inşallah:icon_tup:
maşallah,Allah kaza bela vermesin, :)
Maşallah kazasız belasız jantlar çok yakışmış , fotocu kankilerinde eline sağlık :D
Maşallah pek güzel olmuş kardeşim tesisatını daha cok merak ediyorum ama :)
maşallah, herşeyiyle çok güzel olmuş araç...Fotoğraflar da çok güzel, elinize sağlık arkadaşlar :)
ya ayı osman , ilk sayfada o kadar yazdım , kazasız belasız dedim. niye teşekkür etmiosun lan... msne gel bari...