maşallah focus'a yakında WRC olacak sanırım :)
Printable View
maşallah focus'a yakında WRC olacak sanırım :)
maşallah jantlar guzel durmuş
maşallah güzel araç kazasız belasız
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
Bu aralar okul nedeniyle elim kolum bağlı. Hazirandan sonra başlıyoruz inşallah :)
Selam arkadaşlar biraz ara verdikten sonra çalışmalara yavaştan başlıyoruz.
Simota carbon filtre kiti siparişi bugün yarın verilecek.
Birde tamponlara el atmak istiyoruz. Birincisi RS tampon fakat Türkiye'de bulamayız sanırım bunu :( Ford Focus RS | Flickr - Photo Sharing!
Şöylede bir alternatifimiz mevcut
FORD FOCUS MK1 RİEGER ÖN TAMPON - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 78737837
Sizce ne yapmalıyım ?
orjinal rs tamponu bulsanda işlemsiz arabana uydurman zor cunku rs in dodikleriyle senin aracinin dodikleri farkli...
en iyi alternatif ankara lec sport ta kalibi olan rs tampon...
http://i.imgur.com/0IDIg.jpg
amma çok edirneli varmış forumda :)
Maşallah aracın güzelmiş, kazasız belasız güle güle kullan :icon_tup:
Tampon sorusuna gelince RS tamponu güzel gerçekten ama bulması ve aracına uydurması sıkıntılı olacağı için lec sportun hazırladığı tamponu düşünebilirsin :)
Maşallah..
Edirne diyince sinirlerim bozuluyo geçen hafta İstanbuldan çıkıp meriçe mangal yapalım ddik Edirney 10 km kala debriyaj sıyırdı sıkıntım büyük edirnede ha ayrıca edirnede üni okumuş biri olarak buradayım :) kardeşim öncelikle bizim arkadaşta var 2000 motor filtre nası takabiliriz ona bi sürü detay varmış sanırım arkadaşta çok hevesli benm arabadan gördü filtre yardımcı olursan sevinirim ;)
o ben olmayayım sakın mert ne geziyon sen :D bak seni burda görmekte sevindirici hani:icon_tup:
öyle evet derlerde çok kişi inanmaz:D bende remus aldım deyince nickten çıkardım;)pazartesi aksilik olmazsa bekliyorum haberini:icon_tup:
Maşallah focusa :)
Ses istiyosan kardeşim eskibi remus kullanıcısı olarak yüksek devirlerde seni tatmin eder :)
Hayırlı olsun :)
Ama almamış olsan tavsiye istesen kesinlikle HKS Hi power derdim :) Yanık uçlu remus kullandım, şimdi hipower war bende. Hipower bambaşkaymış :)
Maşallah..
Düzgün araç , kazasız belasız
Egzos dün elimize ulaştı :)
Edirne'li arkadaşlardan yardım bekliyoruz. Egzos'u nerede yaptırabiliriz.
http://i.imgur.com/te7ns.jpg
maşallah kardeşim allah kaza bela vermesşn
temiz araç allah kaza bela vermesin
Focus Hayattır iyi günlerde kullan kazasız belasızz