çok güzel siyah çok yakışıyor ve bu kasa gerçekten çok hoş.. daha iyi fotolarını görmek istiyoruz tabii ki kazasız belasız..![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
çok teşekkür ederim 1 nisanda aldım. araç temiz evet 83bin oldu kmsi bu gün2hafta öncede pasta cila iç dış temizlik yapıldı garajda bekliyodu fotografları çektigim gün cıkardım garajdan toz birikmiş üstü bekleye bekleye
güzel bi fotograf çekmek bende isterim ama makinem kıbrısta
![]()
hayırlı olsun alp,,,kazasız belasız bol cuf lu günlerde kullanman dileğiyle,,,,,,çayyolunda baya bi beygir artışı oldu sanırım
kimisi sonradan kimisi doğuştan turboya geçti diyebiliriz kısaca
![]()
öle oldu görkem valla elbet herkez bi gün turbolu olucakçok teşekkür ederim. çayyoluna gelen 2. siyah bug eye
![]()
başka bir forumdan takip ettiğim kadarıyla, uzun zamandır 2002STİ almak için çabalıyordun...
sanırım en ii tercihi yapmışsındır...
allah içine sindirsin, kazasız belasız inş.
bekliyorum gelişmeleri![]()
evet cok güzel takip etmişsin gerçekten2002sti stilar arasında en özel olanıdır çünkü ilk subaru sti tanıtımını 2002 kasalarda yapmıştır bendeki yeri onun için farklıdır. bugcuyuz
gelişmeler inşallah güzel bi setup yapmak istiyorum ama bu sene cok erken olur benim için seneye kısmetse güzel bi turbo almak istiyorum az bişi büyütiyim
teşekkür ederim.
Masallah, cok cok güzel görünüyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Gerçekten hastasıyım bu araçların Subaru'yu görünce içim kıpır kıpır oluyor
Aşk başka birşey
Şaka bir yana,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle ..
Serdar TURGUT
teşekkür ederim arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)