sadece capon değil mesela yeni kasa BMW 335i Coupe'm olmasını isterdim :( :( :(
ama capon arabalar modifiye konusunda number one olduğu için sevmemek elde değil ;) sen de sonunda bir capon kızına vurulacaksın :p :D
Printable View
YakındıR :D
ben de cuma günü siyah bir 335i Coupe alıyorum, yine VTC plaka :) :p
ben japon kızınlarına vuruldum zaten. törelere kurban gittim görücü usulü Clio aldım :p
ama ben japon konusunda çapkınım:D
once eg kasa hb olanlara vuruldum,sonra hb vti ,sonra type-r sonra s2000 bunlar hondalar:D
amcaoglunda 86 toyota celica gt vardı o arabayada hastaydım.
suprası flan cabası.
:D
Ben senle niye uğraşım ya ? Arabalarla uğraşıyorum diyosun doğru diyosun 320d için birşey söyledin bende buna cvp yazdım ,benimde sahip olduğum bir araç olduğu için. Sen herşeyi ters anlıyosun gereksiz ortamı geriyosun amatör , ilkokul vs diyerek.Benimde bir art niyetim yok oysaki.
peki arkadaşım, nema problema...
Dyno ücreti kaç para? Yine 20 lira mı?
Evet........
hımmm bir de yeni dyno'ya çıkalım bakalım...
Tutarlı mı peki sence çıkan sonuç?? Yani girmemizi tavsiye edermisin?
173.3:) guzel değer teker gucude basarılı.. en ıyısı ıse tork 206 wovvv:)
aslında genede gidişıne oranla ıstanbulda cıksa 175ten bıraz fazla verebılır gibime gelıyo;)
maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle
bence gayetgüzel ölçüyor.grafik eğrisi çok başarılı.
ölçüm sırasındaki motor ve hava sıcaklığına ragmen iyi çıktı gerçekten.
istanbulda da vereceği hemen hemen aynı.
ama max hp yi üst devirlerde yakalaması , max torku erken bulup son devirlerde de fazla düşmemesi gidişini iyileştiriyo bence.
teşekkür ederim. hepimiz kazasız belasız inşallah.
tamam tamam şimdi dikkatle ınceledım max teker gucunu arac 5500de yakalayıp nerdeyse 7200e kadar sbt tutabılıyor cok ciddi bi eğri demek bu;)
benım 206da mesela 5000 5900 arası sbt max teker gucunu verırdı iyi gitmesının sebeplerınden biriydi ordan aklıma geldı:)
torktada ust devirde ciddi dususun olmaması önemli;)
peh....
:)