cok sevıyorum bu arabayı MASALLAH
Printable View
cok sevıyorum bu arabayı MASALLAH
Çok güzel duruyor.Kazasız belasız..
Maşallah Allah kaza bela vermesin beyenrek takip ettiğim bi araba jant renk kodu olsa çok iyi olurdu banada lazımdı.
maşallah jant rengi ateş ediyor araç zaten başarılıydı daha da güzel olmuş gördüğüm en iddalı s 2000
Çok iyi görünüyor ..
maşallah uzun süredir bildğimiz bi araç yalnız spoilersiz eksik kalmış sanırım...
Maşallah, içi çok güzel olmuş :)
maşallah , rengi cok güzel ama tente takılırsa araç nasıl olur gözümde canlandıramadım :) inş bu halini aratmaz.
koray abi sanrım plaka bu araçdan gitmiş kry03 gibi hatırlıyorm plakasını ama şuan gördüğüm fotoda sonu 87 li bişi gözüküyor.
maşallah kazasız belasız...
Daha önce Sparco koltukları ve direksiyonu vardı sanırım. Neden söktünüz acaba?
maşallah. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
ben aracı beğendiğimi söyleyemeyeceğim..
eksikleri war hala bence..
jantlar spacer istio içeride kalmış yada fotolardan öyle..
ön lastikler pozitif basıyor..
project car konusundakı kırmızı amuse s2200 de amuse body kıtlı ama boyle durmuyo artık renktenmi yoksa spacerdan mı bı garıp duruyor..
elestırımı yanlıs anlamayın sadece benım sahsı fıkrım..
masallah cok guzel
egsoz çıkışları yerinde deil galiba eskisi gibi
kanat bence iyi duruyodu böyle bi body de..
bence çok güzel farklı bi araba maşallah
maşallah bu aracı nerden tanıyorum demeye kalmadı :D hatırladım.s2000 buluşması idealtepe deki vidyodan hatırladım o araçmıdır?tekrardan maşallah diyelim
bana biraz yüksek gibi geldi ,böyle bi bodye kanatta lazım aslında :)
maşallah çok güzel...
Hayırlısı olsun, araban güzel maşallah...
Aracın güzel hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Yalnız hardtopu kötü duruyor üstü açık modeli daha iyidir bence
maşallah biraz daha güzellşmiş götürdüğüm nerdeyse her aracı geçirdim muayneden bi bunu geçirememiştim evveliyatından dolayı iyi gunlerde kullanın cok dikkat ceken bi arac :)