bide elektronik gaz kelebegi olmasa 10 numara araba olcakta :) işte
maşalalh kardeşm
Printable View
bide elektronik gaz kelebegi olmasa 10 numara araba olcakta :) işte
maşalalh kardeşm
Maşallah arabana Ömer :) ama araban gitmiyo headers chip falanda ister söyliyim :D evdekilerden bütçe iste bunlar için :D
Teşekkürler :)
Teşekkürler. Bu şekildede iyi aslında ama aklımda birkaç sey var kısmet bakalım :)
Abi daha ne kadar gitcek yaaa öldürcenmi bizi :eek: Kısmet bakalım chip dusunuyorum ama headers egzos sesini arttıracagından istemiyorum. Çalıstıgın yerde iş bul bana turbo specliyelim :p
maşallah çok güzel olmuş. egsozda spec olarak sadece sonmu değişti borularda bi oynama varmı? birde bunlar 8v mi 16v mi?
masallah cok ıyı olmus kafadan bıkac cmdaha basabılırsen on numara olur:) 16v buarada :)
Maşallah anlatım eylenceli olmuş egsoza ufak bi ayar bide jant olur inşallah .
fotolara baktıktan sonra jant diyecektim ki arayışa başladım yazmışsın.. :) maşallah bu arada :)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız...
Teşekkürler bilgi için. Valla ben acıkcası begenmedım basılmıs halını yanı az geldı :D :D Usta bıraz kullan 1-1.5cm duser dedı. Suan 1 parmak rahat zorlayınca 2 parmak gırıyo :) Arkaya 1 parmak giriyor :)
Valla egzos ablamla bırlıkte taktırmaya gıttık ona uydum o sekılde takıldı. Aslında resımde cıktıgı kadar kotu durmuyor :) Jant'ta suanda baya zorlanıyorum aslında 308 207RC jantı dusunuyorum ama kısmet :) Yaz gelmedende almıcam buyuk ıhtımal alırsamda takmam :)
Yardımlarınızı beklıyorum jant hakkında. İyi dilekleriniz içinde teşekkürler :)
İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun :)
206 RC jantlıyla supper olur bu arac.masallah allah kaza bela vermesın
Maşallah. 2007 senesinde fransadan bi ekipman jantı düşmüştü elime. Vatan caddesinde araştırma yapabilirsen bulursun oem güzel bişeyler. :)
Maşallah kardeşim güzel gidiyor, App plaka ile devam edebilirsin.
maşallah, rengi güzelmiş :)
bencede 206 rc jantı takmalısın
maşallah çok güzel kazasız belasız...
App sıkıntı abı ya :) On plakalık ıptal edılırse kare app yaparım anca :) Suan ustundekıler zaten guzel kalın bıde sılkonu doldurduk cıkmasıda zor :D
Bide bana sor abi yaa :D 2 Günde kirleniyo hemen :Deli:
RC jantları 17" falan 16"bulursam denıyecegım :)
Teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun inşallah :)