maşallah rengı cok guzel
Printable View
maşallah rengı cok guzel
Bu sınıfta en çok hoşuma giden araç cidden hem dış tasarım hem iç tasarım.
Renk seçimin çok güzel , hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar....
Şu anda Türkiye de bütün araçlar pahalı... C sınıfı araç parasına B sınıfı araç alıyorsunuz şimdi.... C sınıfı aracıda D sınıfı araç parasına... Yeni düzen malesef bu... Ama rakiplerine göre fiyat / fayda endeksine göre iyi... Ben 42 bin e aldım bu aracı, o fiyata B sınıfında bu dolulukta başka biri araç yok... :(
Maşallah kazasız belasız :)
Anlamadığım bişey 90hp nasıl 106 hp oldu hangi dino da ölçüm yaptınız.
renk olayı bitirmiş bence ALLAH kaza bela göstermesin
Can abi hoşgeldin aracı biliyoruz bambaşka bişe kazasız belasız :)
maşallah :)
yeni kialar güzel valla ben çok beyeniyorum.
Maşallah hayırlsı olsun
maşallah kazasız belasız
maşallah :)
maşallah bu aralar cok hosuma gidiyor bu araç. yanliz fiyati biraz yüksek , o yüzden yanaşamiyorum..
kazasiz belasız inşallah..
maşallah güzel araç.
maşallah 90hp olup 108hp çıkan bi rio duymuştum sanırım sizin araba renk onnumara maşallah :)
Fren sistemi güzel olmuşmu değişmişmi yani bu araclarda fren sıkıntılı. frene basınca g.t başı fırlatıyor. eski kasada bu yeni kasada nasıl bilmiyorum.
ben de galeride inceledim c.tesi günü, çok hoşuma gitti. (jantlar ve klima alt tuşları hariç)
ledli stoplara bayıldım ama :)
Maşallah öncelikle bu sınıfta en çok beğendiğim araçlardan oldu Rio, plazada incelemiştim :)
Paşaoğlu eğer dyno çarpanları düzeltmediyse 1.36 yerine 1.4 le çarpıyordu KW>HP ye çevirirken. 102 bg çıkmış ama düzgün hesaba göre, yine iyi bence :) Kazasız belasız kullanın :)
Maşallah hayırlısı olsun