araç çok iyi olmuş maşallah.Adanadaki rs mi bu ?
Printable View
araç çok iyi olmuş maşallah.Adanadaki rs mi bu ?
teşekkürler hayır avcılardan almıstık UR8540 :)
Renk cok guzel olmus jant rengi koyu olsa daha guzel olur.
MaşAllah Allah kaza bela vermesin.. Renk çok güzel olmuş ama jant için farklı bi renk düşüceniz varmı ? koyu bi renk daha oturaklı durur dusuncesındeyım..
Bide rs lerin arka tamponu neden böyle oluyor genelde ?
yok aga önden harbi kurbaga :D
Maşallah mert :)
arka tampon çok dalgalı,ama renk 10 olmuş.birde jantlar ilk fotoğraftaki gibi kalmalı :) maşallah
Dostum çok tatlı olmuş rengi maşallah Allah kaza bela vermesin.
Jantları başka renk düşünebilirsiniz birde döşeme elden geçirilebilir tekrar maşallah.
Helal olaun,çok guzel olmus
olabiliceğinin en iyisi olmuş bol cilalamalar nazar değmesin :)
arka tampon dalgalı degıl araba boyandıktan sonra zımparası pasta-cilası yapılmadı yapıldıktan sonra butun hersey dahada yerıne oturcaktır...
teşşekkürler iyi dilekleriniz için :)
tampondaki dalgalar zımpara yada pasta cila ile gitmeztampon yapısında sorun var, bu olay diğer rs lerde de mevcut..
http://e1203.hizliresim.com/v/4/36y2d.jpg
haftaya kısmetse zımparasını falan dusunuyoruz dalgalanma gittikten sonra koyarım resımlerını abı :)
edıt: sımdı uyandım tampon bozukmus :D uzerıne baska tampon koyup ısıtıp duzeltmeye calısmak aklımıza geldı sımdı yedek parcayı karıstııryrz tampon bulursak ugrasıcaz :) yada dırek sıfır tampon oturtucaz yarında boyarız artık :)
iyi yapmışınız çokta güzel olmuş gri rs kalmasın artık hepsi renklensin
aracın maşallahı var mert songül çalışıyor :)
tabii yaaa :icon_tup:,rs dünyası renklensin artık .
maşallah ...
maşallah renk çok iyi olmuş, bronz spoon bide yeni tip arka tamponla çokdaha iyi olur, ellerinize sağlık
guzel yorumlarınız ıcın tesekkurler :)
Sarı şekere kocaman maşallah çok güzel duruyor :)
Maşallah renk güzel olmus bu tampon dalgalanma olayı RS lerde kronik sorun sanki coğu RS te böyle ama renk gayet güzel :)
Maşallah arka tampon ve iç mekan hariç çok güzel olmuş.tam trophy'nin tonu tutmamış sanırım biraz farklı duruyo ton olarak trophy değilde normal rs'ler gbi olmuş.sıvı sarı rs'lerin rengi trophy ise ton olara faklı sirius yellow olarak geçer.diğer rs lerden çok daha güzel olmuş rengi ;)
RS'i boyatmak istesek hangi renge boyatcaz ki şaştım kaldım :D sarı,beyaz,mavi,kırmızı,koyu gri hepsi mevcut tr'de :D
Maşallah çok güzel duruyo.
vay be :) nerden nereye geldi su rs maşallah
maşallah çok güzel olmuş renk seçimi..
bencede sarı on numara olmuşşş maşallahh 41 kere
Çok güzel olmuş maşallah...
Standart rs olmamasi cok iyi..
Masallah..
Masallah rs ler rengarenk :)
maşallah 10 numara olmuş. kimsenin cesaret edemediği bir renge boyamışsınız. bence jantların acilen kapakları takılıp gun metal yapılmalı.
bu arada piyasada gri rs kalmadı sanırım, daha iyi oldu gri lerin piyasa yükselir :D
satılık orjinal gri rs - 16 YA 309 - fiyat 25.000 :D
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan aracını.
renk gerçekten bomba olmuş kazasız belasız
son ve ondan 2 önceki fotoğrafa bayıldım,41 kere maşallah.
kardesım çok guzel olmus maşallah ama jant rengı gunmetal olmalı kesınlıkle ve bı mk2 arka tampon yıkılır
maşallah araca güzel olmuş :)
maşallah yeni renk çok yakışmış...
maşallah çok şık olmş.kazasız belasız inş..
Masallah iyi calismissiniz;)guzel bir arac cikmis ortaya..elinize saglik...
vallahi çok güzel olur :) maşşallah kazasız belasız :)
Rengi güzel olmuş ..
Çok beğendim maşallah