masallah cok güzel, kazasiz belasiz :)
Printable View
masallah cok güzel, kazasiz belasiz :)
Hacı kapıdaki kolonlar çalındı galiba :D:D:D:D
ur rs ımıze verılen caba ve emeklerın sonucunda yarın sabah ınsallah mars basacagız komple motor sanzıman vs vs herseyı bastan yapıldı eksıklerı tabıkı olacak ayarı ve egzozuna henuz el atamadık ama bır sıkıntı yasanmaz ıse eger rodajı bıter bıtmez f/e/h typerları cıgerlı rs lerı gtı ları s2000 lerı dostane denemelere beklıyoruz :) ufaktan atarda yapmıs olalım barı :D surprız olsun renk degısımı gundemde :)
Kardesim hayırlı olsun bakalım merakla bekliyorum valla videoları :)
Motor ve şanzımanla ilgili net ne gibi geliştirmeler yapıldı ?
Hayırlı olsun
.............
Evvelden kısa bir şanzıman vardı
Motorla ilgili iticiler ve subapların değişmesi kaderini değiştirmiştir mutlaka
Port polish düzgün yapıldıgı vakit clio rs lerde net 2-3 boy kadar ileriye atıyor
Piston sıkıştırması adına yapılan ince nuans nedir ? :)
İnc conta mı yaptınız ?
Teşekürler
Maşallah.. Kazasız belasız çok hoş görünüyor...
maşallah cok tatlı olmus allah kazadan beladan korusun
çok iyi olmuş güle güle kullanın
Maşallah, kazasız belasiz
superchipsi silinde 8.300 dönüo boşa ztn kırmaya birebir rs'te :D custom veya wimmer olsun hiç değilse .. inşallah istediğimiz gibi yürücek
maşşalh gerçekten cok güzel olmuş sarıdaki bu tonlama benimde cok hoşuma gidiyor.cok yakışmış.kazasız belasız kardeşim. he bide aracın arka camla ön cam arasındaki cıtayıda siyah yaparsan cok daha güzel bütünleşir diye düşünüyorum tercih sizin.
güzel görünüyor araç . ph1 kasa sevdiklerim arasında.
çok güzel görünüyor aracınız yeni resimlerini merak ediyorum.
aracla ılgılı yurumedı etmedı gıbı yorumlar yapılmış kımse neyın ne oldugunu bıılmeden yorumda bulunmasın eksıklerı var zamansızlıktan ve ıslerımızın yogunlugundan ustune dusemıyoruz bu bırıncısı .... baska yorumlarda yapılmış parça tedarıgınde sıkıntı cekıp baska araclardan parca (Ç)alacagım konusunda onu dıyen arkadas sunuda bılsın yarın ıstersem kapımın onune 15 tane rs dızerım zevk ıcın oturur yakarım arkama bakmam rahat olsun o bana koymaz ;) haddını bılsın kım yaptı ne ettı bılmıyorum ama ıllakı burdan okur kım olduguyla ılgılenmıyorum ılgılenırsem olay farklı boyutlara ulasacak ınsanlar hakkında bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olmayın umarım dogru dılle anlatabılmışımdır bu yazdıklarımda kımın zoruna kımın hosuna gıder bılmıyorum ben burdayım sıkıntısı olan varsa arkamdan atıp tutmasın gelsın yuzume soylesın allaha sukur kımseden korkum yok adres bellı bahcelıevler bır ınsanı hırsızlıkla suclamak nasıl bır eksıklıktır nasıl bır kısılıksızlıktır buna zaten hıc yorum yapmıyorum umarım mesaj yerıne ulasır ... saygılarımla MERT ÜNAL.
Maşallah...