Maşallah hayırlı olsun kazasız belasızz
Printable View
Maşallah hayırlı olsun kazasız belasızz
sonunda satılmış araç.hayırlı uğurlu olsun.maşallah kazasız belasız.
Maşallah okanım bugünde yerınde inceledık kullandık 10 numara araç..
herkeze teşekkürler yorumlarında dolayı arkadaşlar
Gene mi 106 aldın
Kafa karıştı iyice :D
hayrlı olsun bu aracı bıyerden hatrlıyrm gıbı zamanında 4o bınlerde bısıydı km si aırbag varmı benım dedıgımde yoktu
Allah utandırmasın kazasız belasız
Maşallah kardeşim.
10 numara.
maşallah büyük şans böylesi kazasız belasız.
acı gerçek faln gördüm ilk sayfalarda dedim noluyor:) oKann satma bunu kanka bırak dursun yatsın stock sakla :)
Maşallah maşllah :) dün canlı canlı gördük yıkadık ... Anladıkki canlı daha güzelmiş:) boyanınca sıfır fabrikandan cıktıgı gibi olucak :)
Tam mavi boncuk harbıden kazasız belasız ınsallah hayırlı olsun
maaşallah okan hayırlı olsun, orjinal filtre kazanı ile daha iyi olmuş herşey yerli yerinde maaşşallah :)
maşallah Allah kaza bela vermesin...araç satıldımı..? :)
kocaman maşallah.. :)
::D:D:D:D:D::D:D bu sefer utandırcam sızı satma nıyetım yok cok fazla :D ama sunuda belırtım sattım sonra maddı sıkıntı oldu almadı arkadaslar :D bu arada km dusurulmemısse yazmıs bı arkadas km orjınal dusurulme yok kesınlıkle araba komple boyada ıstemıyo ama ben boyatıcam tavan dahıl tertemız cıkarıcam arabayı
Maşallah kanka Allah kaza bela vermesin.
maşallah çok iyiydi:icon_tup:
Hayırlı olsun..
Umarım satmazsınız:D Kazasız belasız..
Maşallah çiçek gibi..
maşallah boncuk gibi orjinalde binsen yüklesende her haliyle güzel durur bence:)
Hayırlıı olsun Maşallah cok güzel duruyor :)
maşallah hayırlı olsun böyle temiz 106lar görmek mutlu ediyor insanı :)
Masallah harıkaa
Allah kaza bela vermesın
Maşallah kazasız belasız... çok temiz duruyor
Maşallah boyadan sonra okanın elleri değdikten sonraki halini merak ediyorum :)
maşallah hayırlı olsun
Tesekkurler arkadaslar bugun simota kazanli filtre,3.5cm yay,momo top power 28 cm direksiyon,gti armalari sifir,yan kapi bantlari sifir,ön arka arma sifir,arka yazilar sifir aldim :) cok uzun oldu ama allahin izniyle cok iyi km sinE yakisir bir 106gti cikicak ortaya
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Hayretler içinde baktım maşallah allah kaza bela vermesin :) bu zamanda böyleleri hala varmış demek :)
Maşallah Allah kaza bela yüzü göstrmesin :)
up fena geliyor fena :)
güle güle kullan okan
şaka gibi :)
maşallah Allah kaza bela vermesin
Böyle vti bulan 30'a koyuyor bunun da hakkı 35 hertürlü.Yükselt piyasayı :D maşallah Allah kaza bela vermesin.
hey maşallah okan patlamışsın yine olayı nerden bulursun aga böle güzel arabaları hayırlı olsun kardeşim