hepsine ayrı ayrı maşallah keyifli sürüşler....
Printable View
hepsine ayrı ayrı maşallah keyifli sürüşler....
iyi dilekleriniz beni gercekten cok mutlu ediyor herkeze tesekkur ederim.. kazasiz belasiz arabanizin lastigine tas degmemesi dilegiyle :D
o bu değilde m3 beni benden aldı ya zatn hastalığım var m3 lere koymayın şöle fotolar üzmeyin bizi :D passata maşalh body çok yakısmıs
Aykutum hoş geldin maşallah Semih abiyle arada karşılaşıyoruz m3 e de maşallah görünmüyosun hiç ;)
Vayt Aykut kardeşim hoşgeldin foruma Ceyhanımızın gururu Passatın hastasıyız 10 numara gerçekten görüntüsü semih abinin M3 fenalarda sesi yetiyor zaten ama pek görünmüyor ceyhanda başka biyerde miaraç Allah nazarlardan saklasın ikiside süper araç ama M3ün yeri bi başka :D
passat güzel maşallh, daha güzel fotolarını görmek isteriz.. kazasız belasız sürüşler
;););););)
cc ye maşallah m3e ne denilebilirki hemde kırmızı sadece off off diyorum kazasız belasız
Aracın güzel Maşallah :)
Semih abinin M3 üne söz yok zaten temizliği rengi egzosu yeter..
Tamamdir usta bekliyoruz o zaman :)
mukemmel kazasız belasız masallah.......
Maşallah kazasız belasız
maşallah nazar değmesin. garajda fenalarda :)
jantlar fena uymuş tebrikler :) ayrıca ses sistemi temiz olmuş.
aman aman bass istemedik zaten tingirdasin yeter dedik istedigimiz gibi oldu mas.. garaj'a yakinda bi evo veya golf r sokmayi dusunuyorm.. 4 ceker yani hayirlisi bakalim =)
iki araçda çok güzel maşallah :)
2 araca maşallah m3 fena duruyor kazasız belasız sürüşler
passat mukemmel duruyor, masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Q7 bitirmiş işi maşallah
maşallah kazasız belasız jantlar çok yakışmış.ceyhan ismini gördüm içim cız etti :(
çok güzelmiş, kazasız belasız..
Maşallah çok güzeller, cc nin basıklığı, garaj :)
çok begendım maşallah
masallah kazasız belasız
herkese cok tesekkur ederim baya ugrastik ama guzel oldu evet.. tekrar tesekkur ederim hayirli cumalar..
Muhteşem ötesi arabalar garaj Ali agaoglu garajı gibi Allah kaza bela vermesin
e92 de ayrı bi güzelll...
ikisinede maşşallah bmw fenalarda :D