masallah kazasiz belasiz
pert sierra , Emre-K
Teşekkürler arkadaşlar.
Yılmaz ve Serkan teşekkür ederim arkadaşlar.
Ben çok beğendim jantlar çok yakışmış özellikle
Kaan ve happyson teşekkür ederim.
Aracımda bazı ufak tefek değişiklikler yaptım, yurtdışından gelen ön farlarım orjinalinde çok karartılıydı, angel olarak satılanlardan alıp biraz tadilat yapıldı.
Arkaya komple tampon takıldı, plakalık iptali oldu ve cam üstü spoiler takıldı.
Henüz daha tam olarak fotoğraflama yapamadım, elimdekiler şimdilik bunlar..
Bilirsiniz bu işler hiç bitmez, ufak tefek bozmadan oynamaya devam..
Sevgiler
![]()
Keşke bagajla oynanmasaydı ya. Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
enough ?
Ön kısım güzel olmuş. Ek yakışmış.
Bu arada stoplarınızı takaslamayı düşünür müsünüz? Önlere siyah angel bağlamışsınız, bende de sizdeki stobun smoke camlısı var. Gerçi üstünü kırmızı folyo kapladım ama sökülebilir.
ah be abi keske arkaa dokunmasaydin, on taraf guzel olmus, fakat arka :/
what goes around.. comes around..
Maşallah tam benim kalemim benim tarzım Allah tekerinize taş değdirmesin güzel olmuş.
Arka kısma takılmayın foto çekim açısından öyle![]()
Ayrıca arka kısmın işi bitmedi daha, difizör siyah olacak, bagaj kapağını da hareketlendirecek logo vs.. bir şeyler olacak, egzost gelecek..
Daha evvelde yazdım, arka kısmın orjinal olmasını sevmiyorum, hele bir tane solda kırmızı sis yok mu beni deli etmişti, kurtuldum)
Serhat, senin stopları biliyorum, ancak; maalesef takas düşünmüyorum, çünkü; bu stopları bir ara çok zor bulmuştum.
Ayrıca; bende smoke olan ledlide var , önce onu kullanmıştım şimdi bunları kullanıyorum![]()
Yok arkadaş ben bu arka kısmı size bir şekilde beğendiricem
Şaka bir yana, arka tamponun cüsseli durduğuna bakmayın aslında abartılı bir tampon değil, difizör dışında detaylı bir bölümü yok.. Arkada fazla beyaz oluştu ondan böyledir, yavaş yavaş deneye deneye daha güzel sonuçlar alıcaz
Her türlü yorum için teşekkür ederim.
Arka cam üstü ve bagaj üstü takılmadan önceki hali bu;
![]()
hocam çok güzel oluyor; difüzörü siyaha boyayınca ve ince M3 çıta spoiler takınca çok güzel olucağını gözümde canlandırabiliyorum. Birde sedefli beyaz kaplatsanız bence süper olur
Aracınız çok hoşuma gitti maaşallah...
Bostancı'da mı fiber ustanız_?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)