gusel renk kazasız belasız ins:) musait oldgun bi gun beraber fotograf cektirelm:)
Printable View
gusel renk kazasız belasız ins:) musait oldgun bi gun beraber fotograf cektirelm:)
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız.Fotoğrafı çeken arkadaşında eline sağlık;)
Hayırlı olsun kardeşim ;)
M dokunuşu istiyor biraz :D
masallah hayirli olsun kazasiz belasiz
izin verirseniz bisey sormak istiyorum bu araclarin ic genisligi nasil acaba. s2000 gibi dar yoksa daha ferah mi (192 cm lik birisi olarak soruyorum :) )
saolasın abıcım :)
bıraz m ıhtıyacı var tabı :D
tesekkurler :) sanırım sızın arabayı yesılkoyde sureklı goruyorum masalahı var tabı eger oysa ,musaıt oldugumuz bı gun hem bılgı alısverısı olur hem muhabbet ederız tanısmak ısterım bende :)
tesekkurler ınanın bunu bulmak o kadar kolay olmadı :)
saolasın abıcım :)
tesekkurler :) 1 ve 2. vıtes zevklı ama 3 te hayattan sogutuyo yanı :D
saolasın kardesım :)
herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkurler su an cam filmleri çekildi böbrekler pıona black yapıldı aksam resım yuklemeye calısıcam :)
tesekkurler soyle acıklamaya calısıyım 1.98 lık arkdsm ustu acıkken rahat ancak kapalıyken koltuk cok az dık konumdaysa arada bı tenteyle sıkıntı yasayabılıyo benım boyum 1.76 cıvarı koltugu en gerı pozısyondan 5 6 cm onde kullanıyorum 1.88 lık kuzenım cook rahat bı sekılde aracı bursadan buraya getırdı :) s2000e gore bıraz dha ferah denebılır :)
hayırlı olsun kazasız belasız...
Güle Güle Kullan Kardeşim
Hayırlı olsun kardesimm Kıbrıs'tan bisey lazım olursa haberim olsun
Beklerim kardesim hizlanicaz ins Ağustos'tan snra :)
kardeşim hayırlı uğurlu olsun rengiyle ve yapıcaklarınla şimdiden on numara araç kazasız belasız :=)
Hayırlı olsun kazasız belasızz kullanman dılegı ıle
hayırlı olsun güzel arac
maşallah çok güzel bir z4...
Maşallah...