Maşallah süper duruyor :)
Printable View
Maşallah süper duruyor :)
Maşallah kazasız belasız böylesini pek göremez olduk :-)
cıncık gibi maşallah :D
Maşallah 10 numara...
Fırat abim allah tekerine taş değdirmesin, kazasız belasız inşallah.. Panjur çok hoş olmuş
Masallah, cok güzel. Kazasız belasız....
İnşallah nazarımız değmez. Maşallah. Kim bilir sürmesi ne kadar zevklidir :) Güle güle binin.. Başka resimlerinizi bekliyoruz.
Söyleyecek söz bulamıyorum :) Maşallah
Araç gerçekten harika muhteşem bir şey fakat miafiori özel body kit sistemi olsaydı.dahada agrefsiz olabilirdi araç gerçekten yakıyor.Allah kaza bela vermesin
Maşallah Allah ayırmasın :)
Maşallah kazasız belasız çok iyi duruyor harika
super gorunuyor
tek kelimeyle harika maşallah gerçekten.
kazasız belasız kullanın maşallah çok güzel bir araç
maşallah çok güzel olmuş , Walter Röhrl imzalı arabamı bu ankaradanmı geldi ?
Arkdaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Yukarıda sorulan birkaç soruya cevap vermek isterim.
* Vitaloni Californian aynaları ben İtalya'dan getirttim. Burada da bulunabiliyor. fabrika çıkışı orjinal aynalarıdır.
* Üzerinde ki motor, Orjinal 2000/TC Racing motorudur.
* Bir arkadaş mirafiori body kit sistemi demiş. Şunu belirtelim. Bu araba Mirafiori değildir. her tek kapı 131 de 2000cc değildir. 4 kapı da tek kapıda olsa, mirafiri ve supermirafiori modeller vardır. Ama GTI gibi olan modelin adı Racing dir. Fiat 131, 3 nesil üretilmiştir. ilk nesilde ki en güçlü modelin adı Abarth dır ve arkadaşın dediği body kit o araçda mevcuttur. 2. nesilde ki en güçlü araç Racing dir ve orjinali bu haldedir. 3. nesilde en güçlü araç ise Volumetrico Abarth dır ve supercharged motor sahiptir.
* Bir arkadaşım Walter Röhrl imzalı araç dedi. fabrika tarfından hazırlanmış ve rally arabası olan orjinal Abarth Türkiye de sadece 1 tane vardır. O da zamanında Oğuz Gürsel'in Türkiye ye getirttiği ve şimdi Mehmet Taşanyürek de olan araç.
* Bir arkadaş Türkiye'de ki en iyi 131 dir herhalde demiş. Benim fikrimde en iyi durumda olan Racing dir.
teşekkürler
tmmdır bu arabanın arka direklerinde imza wardı onlar sökülmüş şimdi arabayı çok iyi biliyorum eskiden bu kadar diri durmuyodu ama şimdi maşallah genç delikanlı olmuş :) araba özel üretim walter röhrl imzalı fabrikasyon, Ankara swapcenter da turbolanmışdı zamanında
buluşmada görmüştüm maşallah kazasız belasız
Maşallah Mükemmel :icon_tup:
kazasız belasız eşsiz ve nadir bir araç maşallah...
hgt motorlu olan da imza felan yoktu imza olan abarth olmasına gerek yok 2000 racing lerde imzalı çıkmıştıır araçlar şuan çok para ediyor öncedende safiye soymanın oğlundu araç hastlanınca satıldı ;) tr de benim bildiğim abarth yok ama orjinal abartı tek kapıya geçiren var yani bütün parçaları abarth sonuç olarak nedenide arabnın ruhsat sorunu olduğu için benim bildiğim bütün parçlarını tek kapıya geçirdiler bende brava modeli var 4 kapı toplamak için almıştım duruyo halen 2000 spider eyer racingse araç motor numarası değşik yerde oluyo düz 2000 se motor kulağında oluyo benim bildğim
cok iyii yaa gercekten cok iyi masallah
eskiler aklıma geldi dayımın tek kapısı çok eskide deyil ama aracın sonu hazin bitti
:(
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
maşallah Allah kaza bela vermesin çok özel bi araba :)
Beyler araç Fırat abinin de dediği gibi 2001 den beri Bursada ondan önceside karadeniz tarafından gümrükten alındı (yanlış biliyor olabilirim) onun haricinde ne Ankara ustası el attı arabaya ne istanbul ne de başka bir yer Bursa da turbolandı Bursa da yaşıyor araba...
İmza mimza bunları boşverin araba güzel mi güzel yaşıyor mu yaşıyor TR de ki en temiz racing mi evet gerisi önemli değil...
Koray (131mirafiori)
araç güzel ona lafımız yokda imza olayına girince almanyada 40 bin dolardan gidiyo imzalı tek kapılar ;) okan okdanın aracınada benziyo bu ama :D o 2000 deyildi
gerçekten herşeyiyle çok özel ve güzel bir araç,,,sizde elinizden geldiğince iyi bakıyosunuz belli,,maaşallah diyelim nazar değmesin ,,,güzel günlerde kullanın .......
ben alman sitesinden baktım dünyanın her yerinde yarış araçları var ;)
araç gerçekten mükemmel allah kaza bela vermesin
waaawwwww dedım gerçekten süper ya kazasız belasız maşallah sürüşüde zevklıdır kesın:)
Sürüşü bakımından bir kere kullanma fırsatım oldu aracı blow off unu patlattım Fırat abim bir daha kullandırmaz bana racing i ama çok zevkliydi :D :D
Abi aracın için neler düşündüğümü biliyorsun zaten :) Satmak yok garajda yatsın seneye kışın benimkinide atarız yanına abi kardeş takılsınlar :)
allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor
çok güzel maşallah kazasız belasız
benziyo dedim :D yani ne arabalar ne hale geliyo :D
sen arabaları karıştırıyosun sanırım
eski garajım swapcenter zaten hangi araba ne biliyorum
safiye soymanın oğlunun arabası turan sezgin abimizdeydi sattı o araba lacivert renkli ve eskiden hgt turbo motorluydu
bide swapda kırmızı bi mirafiori vardı oda anıl abinindi o sonra ankarada bi el değiştirdi sonrada şehirdışına satıldı die duydum ve o araba walter röhrl imzalıydı ve TR de 1 tane war die biliyorum oda kırmızıydı ve turbolu ondan karıştırmış olabilirim