Masallah mukemmel temiz gorunuyor kazasiz belasiz
Printable View
Masallah mukemmel temiz gorunuyor kazasiz belasiz
Gercektende inanilmaz derecede temiz bir RR, soyluycek laf bulamiyorum hayranlikla tekrar takrar bakiorum resimlere:D:D:D 550 yannda cok bakimsiz kalmis:P... Gule gule kazasiz belasiz kullan dostum, masallah...
rr bu arabalar dünyanın en iyi materyalleriyle yapıyor zaten bu zamana üretilen rr ler % 65 halen yollarda...
maşallah diyelimde nazara gelmesin. söylenicek tek şey bu zaten.
Ben sözümü aldım Bartu'cum hahaha :D Drop head iyidir :D
Çok güzel yaa,olumsuz yorum demişsiniz sanmıyorum olumsuz yorum geleceğini :)
Çok çok iyi.
mükemmel görünüyor..
maşallah çok güzel..
Araç 30 küsür bin mil de. yaklaşık 1 seneye yakındır bizde , hafta sonları çıkarıyoruz genellikle hava güzelse. Yakıt için birşey diyemicem hiç denemedik ne kadar yakıyor diye :)
nasıl bir teknik bilgi verim bilmiyorum ama silver shadow diye geçiyor araç , 6.2 v8 motor var inanılmaz konforlu :) 69 model olmasına rağmen cruise control var en şaşırdığım şey bu olmuştu :) her noktası , özelliği çalışır durumda :)
Çok saol kardeşim :)
evet doğru söylüyorsun şuan dünyada yüzde olarak en iyi yüzdeye sahip r.r . 69 modelinin bile her özelliği çalışıyorsa helal olsun denir zaten üstelik öyle düşünerek tasarlamışlarki hala üzerinde kendi camları var ve bir gram çizik yok kapı içlerinde garip yumuşak bir madde var camı çizmesin diye onu bile düşünmüşler :)
eyvallah Burak'ım sözüm söz drophead emrinde :)
Sıfır almıştık pajero pinin tek kapı ( dağ keçisi ) :) 2001 model ondada boya yok :)2.0 gdi
maşallah mükemmel
türkan şoray gibi vallaha yaşlandıkca cekıcı olmuş. maşallah.
Zaten daha fazla bilgi yok teknik olarak. 6230 cc V8, 2100 kg civarı. O dönemin RR mantığı, bildiğim kadarıyla motor gücünü hiç söylemezlermiş (ki nette de aradım yazmıyor hiçbir yerde) soran olursa da "yeterli" derlermiş sadece. İngilizler işte :)Alıntı:
Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, zevkli adamsın vesselam :)
Maşallah kazasız belasız
Türkiyede böyle klasikleri görmek çok mutlu ediyor beni.. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
maşallah diyorum. :) muhteşem görünüyo! :)
Mükemmel maşallah