Teşekkür ederim
eyvallah kardeşim sağollasın:)
vallaha hemen hemen birşey söyledim bende hiç yakıtı hesaplamadım demekki baya aşağıda söylemişim hep 10liralık 10liralık aldığım için :D
Printable View
dun kucukparkta gordum 3 kişi vardı aracta
maşallah araç cidden iddialı duruyo :)
Maşallah kazasız belasızz
Maşallah çok düzgün görünüyor
maşallahı var allah kaza bela göstermesin.eski sahibinin adı çağataydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Bu sabah 7 - 7:30 gibi görüldü.
http://img440.imageshack.us/img440/1207/img0691uf.jpg
normaldir abi 3kişiden fazlasını alamıyorum zaten:)
teşekkür ederim:)
teşekkür ederim:)
evet çağataydan aldım:) teşekkür ederim
Tuncay oto kurtarmada takılmıştık sabaha kadar o sırada denk gelmişsin heralde :)
Güncel :p
http://i.imgur.com/pShmk.jpg
Maşallah kazasız belasız :)
Bu jantlardan bende deniycem hoşuma gider mi bilemiyorum
jantlar efsane olmuş :)
Maşaallah çok güzel.
Jantlar ayrı güzel. Markası modeli nedir?
Edit: İlk mesajda yazıyormuş, gördüm.
Şu kırmızı Şahin hayali bendede var. :)
10 yıl kadar 92 model 5 vites benzinli kırmızı abarth egsozlu Şahin'e bindik ama yinede gözlerim onu arıyor :)
Onun verdiği zevki hazzı Fio veremiyor :)
Allah kazadan beladan korusun çok temiz ve güzel aracınız var..
allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin 16*9 ne gibi eksileri ve yakıt hala merak konusu :)
maşallah kazasız belasızz
teşekkür ederim kardeşim,bence denemelisin ben şimdi bunları Linea geçircem Linea'dakileri buna;) maksat değişiklik olsun...
teşekkür ederim
teşekkür ederim:D
Bende Linea binince alamıyorum bununla her lambalarda inceden yanyan çıkması frene basınca 1km sonra durması herşeyi farklı bi güzel:D ama modelli araba tabi herşeyden daha iyi bundan inince linea binince resmen eşşekten inip ata bindiğimi anlıyorum:D
vallaha halen ölçüçem ama hiç fullemedim depoyu ***** öğrenci işi,ama tek bildiğim çok fazla yakıyor :D
teşekkür ederim..
yanlış hatırlamıyorsam cuma gecesi göztepede önümde salan araba hakkını helal et :D
maşşallah kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:D