çok az kaldı koyucam son noktaytı :)
Printable View
çok az kaldı koyucam son noktaytı :)
lipledik aslanımızı biraz daha yaklaştı burnumuz yere
http://i1085.photobucket.com/albums/...k/SDC11848.jpg
Araç acilen app istiyor bi eksik var araçta ama bilemedim maşallah genede daha değişik bir jant logo iptali app ile güzel olur maşallah.
Edit o kornalar ne öyle fanın orda :D Maşallah :D
Güzel maşallah
LouisVuitTon iyimiş maşallah kazasız belasız
ama sağ farla kaputun arasındaki boşluk kötü gözüküyo.
Maşallah..
Masallah renk çok güzel fakat jantlar bence farklı olabilir..Kazasız belasız sürüşler..
o kornalardan çıkan sesi merak ettim doğrusu:D
rengi çok güzel maşallah
photoshop kokan hareketler bunlar, gerisi güzel, logoyu tekrar gözden geçirin derim, maşallah
Maşallah güzel araç:)
Jantı falan geçtim araç acil app plaka istiyor :D O plakalıktan kurtulun bence:)
Hiç polis vs sorun yaşamadım şimdiye kadar nedense app olunca yaşayacak gibi hissediyorum görüntü bozuk olsun önden ellemiyorum o yüzden :D
Teşekkürler :)
Gözden kaçmamış :D Farları sökmüştüm far motorlarını takmak için o farı takarken elektrikler kesilmişti el feneri ile takmıştım ne zamandır düzeltcem düzeltcem geçen hafta düzelttim ama :)
Teşekkürler alayımızın aracına Maşallah :)
Jantları beğenmeyen çok kişi var ama şimdilik devam.İlerde çok kollu düşünürüm belki 18lik başka jant yok aklımda
Apaçi kornası thegodfather :D Ama harici bir komp. bulabilirsen ayrı olarak bağlayacam en büyük borusuna tır kornası gibi sesi var bastınmı zıplatıyor :)
Teşekkürler :)
:) ben pek anlamam o işlerden ama arkadaş oynamış biraz fotolarla saolsun. Logoda var bir emanetlik zaten :D
Plakanın çerçevesini kesiyim derken köşeleri mundar oldu :) mecburum plakalığa
Maşallah...
aslan'ın hemen yere basılması gerekli ;)
Masallah kazasiz belasiz :)