Arkadaslar, az çok bazılarınız biliyor aracımı.. 2011 Ocak ayında 4 aylık bekleyişin sonunda kavuşmuştum bizim Fındığaartık resimleri tüm evreleriyle paylaşayım dedim..
İyi seyirler..
Mevcut özellikler;
- White Silver // F1 vites
- 50. Championship Black Bi-Xenon
- JCW Body-kit v2 bodykit
- JCW Kule Gergisi
- Mini Visual Boost
- KW V2 Coilover System
- Eisenmann Son susturucu // Iskender Downpipe
- BMC inbox Filtre
- Carbon Alcantara el freni, Alcantara elfreni körüğü, Alcantara vites körüğü
- O.Z Ultraleggera 4x100 17''
vee tabiki
** Remapped by Ecufast
Evet Aracımın ilk hali..
with Austin Cooper
Okul bittikten sonra dedim nasıl olsa satmayacağım ve kafamdakileri tek tek yapmaya başliim dedim
KW V2 Coilover taktık.. Daha evvel H&R v1 vardı, fakat o evrede araç acayip yumuşaklaşmıştı.. Dolayısıyla sertlik ayarlı bir çözüm gerekti..
Eisenmann geldi. Sonsusturucu ve düzboru+DP kombinasyonu yaptık. Eisenmann Distributoru Zafer Cakır kardeşime ve Iskender abiye emeklerinden dolayı teşekkür ederim..
ve ilk heyecanJCW BODYKIT !
O.Z Ultraleggera'lar geldi ve hemen o gün DP takıldı. Biraz sorunlu bir gün oldu benim açımdan, ufak bir kısmetsizlik yaşandı.. ama AYN Auto Yusuf abi ve Ahmet Abi, Hunter'da Tuncay abi akşam 8'e kadar uğrastı ve sorunu çözdüler..
ve son haline geldik.. Burada 215 lastiklerim takılıydı.. Tank gibi olunca 205 lastiklere geri döndük.. Şuan daha alçak oldu.
![]()
İyi, kötü dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.. Allah daha iyilerini size nasib eylesin.. Hayatım oldu, ugrasmaya devam ediyorum.. Projelerim mevcut, İnşallah durumu düzeltip tekrar girişeceğimAraç üzerinde emeği geçen ; Hulki Özgün ve Aren Kardeşime.. AYN Oto Yusuf abi ve Ahmet abime, egsoz işinde Buyuk İskender ve ilk adam Ahmet abime
parça temini konusunda can ciğer abim Gökhan'a.. Hunter Balans TUNCAY abime.. Yazılım konusunda desteklerini esirgemeyen DR.Ecu Özgün, Alper ve Erdem Abime teşekkürlerimi borç bilirim..
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.. Saygılar![]()