böyle emeklere çok büyük saygım var gerçekten aracı özel yapmak emekle kişiselleştirmenın gerçekten değeri çok fazla bencede maşallah allah hayırla binmeyi nasip etsin maşallah
Printable View
böyle emeklere çok büyük saygım var gerçekten aracı özel yapmak emekle kişiselleştirmenın gerçekten değeri çok fazla bencede maşallah allah hayırla binmeyi nasip etsin maşallah
hayırlı olsun sorunsuz kullanırsınız inşallah bi ara bende niyetlendim biraz bütçe ayırmıştım sonra üstüne kredi çekip vtec aldım
ben yenı goruyorummmm kankacımm senın ıcın dıleklerımı bılıyosunnn cansın
Emrah ; maşallah diyorum öncelikle ... kazasız belasız
gerçekten güzel bir liste var arabda ;) , tecrübeli abilerimizden yardım alman ve zevkle bincek olman gayet güzel , hayırlı rodajlar dilerim ...
birde ; devir olarak bu araç , kesicisi kaçta acaba , güç bilgileri hakkında neler söyleyebilirsin ..belirtirsen bişzde merektan çatlamayız :)
kankacim blyorum sagolasn sende cansin. Herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur edrm. Devir olarak erkut abi max 8000 dd donmemi soyledi ortalama 150 160 hp arasi ckacgni tahmin edyrz kotumseq dusunyrz belki daha yuksek ckar. Tork yuksek oluck insallah stroke dan dolayi. Bldklerm bu sekilde
Konuyu yeni görüyorum inşallah istediğin gibi bi sonuç çıkar merakla bekliyorum..
Teşekkürler abi. İnşallah Egzos değişikliğine Gittim bu arada BuddyClub Pro Spec egzos aldım :)
iesimiz çok hızlı oldu moruk bikaç eksigin daha var onlarıda aldıkmı tam kıvamında olucak maşallahh emrah :)
SağoL kanka insallah hızlı olucak :) hala bitiremediğim rodajı bir bitirebilirsem :) ve budyyclub ile cok yırtıcı olucak kısmetse :)
BuddyClub egzosu taktım rodaj rodajı bitirdim artık denebilir. Ustanın yanına gidip yağ değişimi yapacağız Avans ayarlanacak Mapper ımız Chare ayarını yapacak. Artık iesimiz vtec açacak.
Daha önceden Launch control videosu koymuştum orada egzosum patlamıyordu. Egzos değiştirdikten sonra çok farklı oldu launch yaptığım zaman Silah sıkılıyor gibi ses çıkıyor Çok fena oldu :) Hani görmüşsünüzde b18c crx var birebir aynı diyebiliriz :)
Eğer imkan olursa bu akşam bir video koyabilirim :)
Jön Türk Foto makinanını getir Çekelimmmm :)
masallah gule gule kullanin hayirli olsun.
maşallah güle güle kullanın dyno verisini merak ediyorum
elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma gerçekten tebrikler