şuan aracın bildiğim kadarı ile kampanyalı fiyatı 54bin tl 15 bin aşağa alınmışsa 39bin tl ye gelmiş oluyor ki bu tarz bir araca bence çok çok iyi bir rakam allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin
Printable View
şuan aracın bildiğim kadarı ile kampanyalı fiyatı 54bin tl 15 bin aşağa alınmışsa 39bin tl ye gelmiş oluyor ki bu tarz bir araca bence çok çok iyi bir rakam allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun kazasız belasız
son fotoğrafta lastik sökülmüş görünce birde arkadaki kompresörün kırmızı hortumunu spor yay sanınca sevinmiştim :D biraz basılsa çok daha güzel görünecek eminim.
vıdeo acılmıyor ...
maşallah tek kelime ile bayıldım diyebilrim.. renk kombinasyonu falan inanilmaz. egsoz çok şık duruyor , şık gözüktügü kadar da performansa katkisi vardir eminim..
yanliz tamamen siyah olan jantlari var sanirim vrs lerin..
onlar daha çok yakişabilir düşüncesindeyim..
tekrardan kazasiz belasız inşallah=)
Bu gün arabayı inceleme fırsatı buldum.Gerçekten güzel yürüyor bu gidişle GTI ların Cupraların canı çok yanıcak :)
hayırlı olsun kazasız belasız .
saglam uzayan bı makına tv de test edıyorlardı ızlemıstım gayet guzel ve sık duruyor.app plaka şart yanı araca.kazasız belasız surusler
hayırlı olsun farklılık her zmn güzeldirr
Peki bunun kilosu polodan az sanırsam polodan ufak duruyor çunki
hayırlı olsun güle güle kullanın
Cok guzel gercekten, sesi de boyundan buyukmus :) masallah, kazasiz belasiz, iyi gunlerde..
abi servise Yüce'ye geliyormusun ben önümüzdeki temmuz ayı boyunca Yüce'de serviste stajdayım
hayırlı olsun güle güle kullanın. :)
Maşallah, hayırlı olsun. Aracı geçen maltepe sahilde mi caddede mi biyerde gördüm ama hatırlayamadım şimdi, sanırım maltepe sahil idi :)
Çok iyi duruyor gerçekten :icon_tup:
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim tatlı duruyor
ümraniye taraflarındamı oturuyorsunuz ? geçen gun bıtane sarı gördmde :=)
Bu aracın reklamı çok hoşuma gidiyor. Gerçekten aykırı bir reklamı var aracın. İnsanın reklamı görünce alası geliyor aracı :) Hayırlı Olsun Tekrar.