Hayirli olsun.ben begenmedim araci.
Printable View
Hayirli olsun.ben begenmedim araci.
ötv muafiyetli mi aldınız ?
Arkadaşlar o dediğiniz paralara polo yok ! 46 baz fiyatı fakat öyle bir araba yok zaten. En dandiği almaya kalksanız 52 liradan aşağa yok polo. Zaten getirdikleri nerdeyse tüm arabalar aynı hepsinde bixenon, ekran vs diğer özellikler standart gibi getiriyorlar tek seçeneğiniz, tek kapı-dört kapı, cam tavanlı bu kadar.
Bu arada hayırlı ugurlu olsun gordum dun bır kac defa Allah kaza bela vermesın
güzel tercih olmuş maşallah araca...
güle güle kullanın, rengi çok güzelmiş...
Bugün yazılımı yaptık stage 2 egzos ve downpipe bekliyorum.
Suan tahminlere göre 215hp civaridir diye düşünüyoruz.
Allah kaza bela vermesin nedense çok beğeniyorum Fabia RSleri :)
hayırlı olsun süper bir tercih...
Hayırlı olsun araç mükemmel duruyor teknik özellikleri ve şuanki fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterim.
hayırlısı olsun ,aynı fiat olsaydı tabiiki polo,ama 15000 eksiğine yani 32000 ne çok güzel
Poloyu hala 47k mı sayiosunuz yapmayın lütfen
bence çok güzel bir alternatif. tek kapısı olsa bide..:rolleyes: Maşallah:)
Maşallah iyi günlerde kullanın. Jantlar benimde hoşuma gitmedi. Sanki orjinal jant gibi durmuyor. Ama farklı olmak iyidir.
Hayırlı olsun kazasız belasız.
gerçekten güzel bir araç skodayı severim ama bu ayrı sevimli :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Arkadaslar fiyata takilmayin. Rengi durusu cok guzel. Masallah tekrar. Su an bos paketli gti almak isteseniz elimizde yok cevabi aliyoruz. Gti 47 yazdigina bakmayin yok ellerinde, satis danismani hic getirmediklerini soyledi. 55den asagi gti getirmiyorlar ki bu aracla ve donanimla karsilastirip yorumlarimizi ona gore yapalim. Ortada yalan bir durum yok. Ayrica 32 ye sifir bulan varsa param hazir bir adet alirim :D