www.honda-tech.com
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Bitirdik tüm işlemlerinigeriye pasta-cila temizlik kaldı .. mekanik değişikliklerini saymazsak .Cep telefonuyla çektik birkaç fotograf,profesyonel fotograflarını haftasonu çekicez inşallah ,birazdan paylaşırız fotoları
![]()
imzasız..
Sonunda evlatın mnalzemelerini taktıkResimler için kusura bakmayın ve arabamızda pis biraz aceleye geldi
![]()
Angellerle son fotolar tamponumuz yok sürtme derdimiz yok
Ustamız farları taktı bi ön kontrol
sisleride sarı yaptık
Duran usta lipi keserken kıyak adam valla![]()
![]()
![]()
Tipik resimlerden![]()
![]()
Egzoscudan bi kare tampon bantlarını boyamak için söktük
Remus Out HKS Hi Power in
Mutlu son ama boyadığımız parçalar kurumadığı için takmadık.Hemde yorulduk
baya temiz resimleri hafta sonu inşallah
BONUS muzda birazdan eklenir![]()
![]()
![]()
VECTRA GT 2.0 X20XEV •||• CORSA GSİ 1.6 X16XE
Maşallah diyen emeği geçen herkesten allah razı olsun,güzel fotograflarını haftasonu çekeriz ,ilk başta arkadaşım en yakın dostlarımdan biri hakanıma(LaNCeR) teşekkür ediyorum..Çoğu parçasını beraber hallettik ,hemen hemen her şeyinde emegi hakkı var .Bana fikir veren tayfun abi(taytay) sinan-s(sinan abi) yavuznaz(yavuz abi) wekooo(şevki abi) darkred evren kardeşime farlarını aldıgım yunus kardeşime laguna lipi aldıgım ömervuran'a bana jantların kargosunda kolaylık saglayan erbin abiye ,kayseri powerful garaja ismini sayamadıgım kimin fikri düşüncesi emegi geçtiyse teşekkür ediyorum daha güzel yapıcaz inşallah![]()
imzasız..
Rica ederiz heuheuheuhe![]()
Maşallah maşallah tamponun cıtalarını takarken dikkat et cok zor oturuyor yerine ve cok cabuk kırılıyor ayakları![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
AHuahu tşk ederimValla bende boyamak için söktümde takmak zor geldiği için 2 ay böyle gezmiştim hauhau
Takarken tamponun önüne diz çöz kaputu aç ellerinle ön panelden destek alıp dizinle yüklen anıl daha kolay takılıyor ama kırılma riski artıyor ben bu sekilde takmıstım yerlerine elle yerine oturtulcak gibi değildi benim çıtalar![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Vay çok iyi olmuş araç gerçekten![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Buda egzos sesimiz yorgunluktan ne yaptığımız bilmiyoz.Anıl acıkmış gibi basmış ama idare edin onuda bi daha çekeriz![]()
106 GTİ Hi POWER in the Sivas![]()
- YouTube
VECTRA GT 2.0 X20XEV •||• CORSA GSİ 1.6 X16XE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)