Daha çok pay var coilde basılır basılır :) Maşallah Serhat :)
Printable View
Daha çok pay var coilde basılır basılır :) Maşallah Serhat :)
Ebay'dan siparis verdigimiz H11 3000K sari xenonlar da geldi. @crisis-İlker'e teşekkür ediyorum yardimlari icin. :)
http://i44.tinypic.com/1zyzpfd.jpg
Kazasiz belasiz kardesim
maşallah hacı harika duruyor geldğinde kaldığın yerden devam ederiz şafak kaç :)
Omp kule gergisini almıştım ama maalesef araca uymadı. Taktık ama kaput kapanmadı; böylece 200 TL'lik tecrübeyle EP3'ten çıkan kule gergisinin ES7'ye olmayacağını anladım..:)
Yeniden Ultra Racing marka kule gergisi sipariş ettim ES7 için ve dün gelmiş.
Double din ve lastiklerimiz gelecek. Son 60 gün.. :)
Yauv heycanlandım. Heralde biri taktı jantı lastiği fotolar geldi dedim :)
Beyler fikirlerinize ihtiyacım var.:)
Aracın üstündeki lipi de değiştirmek istiyorum. Şu anda Astra H lipi takılı. Fluence lipi aldım siteden birisinden ama nasıl kıvırıp koyduysa ve lip nasıl bir malzemeden yapıldıysa o kıvrık hâliyle duruyor, düzelmiyor da, mecbur takılamayacak..
Type-R lip aklımda ama arka tampon 04-06 makyajlı kasanın tamponu gibi çıkıntılı olmadığı için yakışmaz diyen de var; yakışır diyen de var. Ben de yakışacağını düşünüyorum ama Türkiye'de bulamadım ne hikmetse.
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225...FSQ5dw4L1w.jpg
Laguna lip düşündüm; ikinci eli de yok sıfırına da Renault parçacısına sordurttum; Laguna şase no getir sipariş verelim dedi, o iş de öyle yattı. :)
Ez lip tak diyenler var ama o da çok ince kalıyor gibi görüntüsü.
Sırıtmayacak, ne çok kalın ne çok ince orta karar birşey arıyorum. Ne takılabilir sizce?
Abi typer lip bulabilirsen ilk tercihin o olsun bence. Yok bulamazsan fluence lip al gitsin renault servisinden. Ondan da soğudum diyosan birkaç kişiden duydum chevrolet cruze un lipi de güzel oluyormuş. Ama onu hiç araç üzerinde görmedim açıkçası.
Bence typer lip koymayın, paçalı tavuk gibi duruyor araba. Onun yerine Mugen lip daha güzel olabilir bence.
Yada esnek lip bakın, Cupra lip de olabilir. VR6 lip kalın mı olur acaba?
Ben coilover aldığımda en dibi görelim sonra kaldırırız demiştim. Sonuç; en sonda kullanıyorum. :) Raceland zaten ölümüne basmıyor o yüzden biraz daha düşürün bence jantlardan sonra.
Bir de benim bu araçlarda arka cam üstü spoiler hoşuma gidiyor, sizin için de bir fikir olabilir.
Maşallah tekrardan.
Kardeşim maalesef bulamıyorum. 04-06 kasanın tamponuna göre var. Gerçi boyları vs. aynıdır ama uğraşmak istemiyorum.Al-tak birşey istiyorum.
Fluence lipini de sordurttum servise şase no olmadan vermiyorlar ne hikmetse.
Ama dersen ki ben bulabilirim; seni yorarım o zaman biraz. :)
Zaten Type-R lip bulamıyorum da 01-03 kasa için. Mugen lipi de ben sevmiyorum, aşırı kalın ve onu takarsak arka tampon baya bi boş kalacak tasarımı yüzünden.
Cupra lipi de düşündüm ama yakışır mı bilmiyorum.
Sanırım ya orjinal Fluence lipi alacağım yeniden ya da ezlip denilen lipten.
Arka cam üstü spoileri ise düşünmüyorum şimdilik ama ilerde takar mıyım bilmem.
Şimdi döndüğümde alınacak sadece lastik,hoparlör ve ekran kaldı. Öncelik onlarda.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.:)
laguna şase numarası bulabiliriz serhat
şafak kaç
Ben iki sene önce alırken de şase sormuştu eleman hondaya takıcam deyince üstelememişti :) yarın bir sordurayım ataşehirdeki renaultdan hallederim belki. Alabilir durumda olursam seni haberdar ederim
gelde başlayalım artık :D