masallah aracına, gercekten göze hos geliyor.
Video ekleyecektin :) Hala beklemekteyim ben.
Printable View
masallah aracına, gercekten göze hos geliyor.
Video ekleyecektin :) Hala beklemekteyim ben.
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor :)
maşallah kazasız belasız
maşallah çok yakışıklı :) Kazasız Belasız.
Güzel araç maşallah
Tütütütütütü MaşAllah ..
Sağolun, teşekkür ederim.:) Tek eksiğimiz jant, ben de farkındayım. Zaten bir jant değişimiyle arabanın kaderi de değişecek ama istediğim tipte jantı bulamıyorum. Bu orijinal jantların tipinde 17" jant istiyorum bu aracı aldığımdan beri, denk getiremedik bir türlü.
Aynen dediğin gibi. Bu kasa gerçekten arada kaldı.:) Egzosum vardı; geçen sene bağlanana kadar.:D Coilover önlere düşünüyorum uzun zamandır. Jant ise yukarıda alıntıya verdiğim cevap geçerli. Arıyoruz.:) Teşekkür ederim iyi dileklerin için.:icon_tup:
Makina alındı ya geçen hafta; değerlendirelim dedik.:D
Çok sağolasın.:) Video çekmiştim o zaman ama yüklemeyi unutmuşum. Yükleyeceğim en kısa zamanda.:icon_tup:
Sağol Melih.:icon_tup:
Zaten jant bulamıyoruz; burada birisi satıyordu coil. Onunla bir konuşayım.:rolleyes:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.:icon_tup:
Sağolun; teşekkürler.:)
Teşekkür ederim. Seninkinin de Maşallah'ı var; sade ve şık bir makyajlı kasaya sahipsin.:icon_tup:
Teşekkürler.:icon_tup:
----------------
Bu arada ledli stoplarım satılıktır. Son 300 TL'ye bırakacağım.
Ayrıca cai ve DC 4-2-1 Header arıyorum arkadaşlar.
Bi-xenon'ların videosunu da yükleyeyim merak edenler için.:icon_tup:
Farların videosu. Az önce yükledim.
Link: Honda Civic ES7 bi-xenon headlights - YouTube
Sağ farla sol far arasında videonun sonlarına doğru selektör yaparken sanki arasında zaman farkı varmış gibi olmuş ama öyle değil kullanırken. İki far da aynı anda yanıp sönüyor. Video ile alâkalı sanırım..
masallah ya uzunlar tam istediğim gibi.
Sağolasın. O zaman da dedim; hiç durma bence düşüncen varsa.:icon_tup:
Hele elektirk bilgin ve az da el becerin varsa yaparsın zaten. Üstelik maliyeti düşürmüş olursun.
Sırf elektrik bilgim yok diye girişemedim bu işe kendim; yoksa farı açmak, merceği sabitlemek, farı kapamak vs. yapılabilir bir iş.:)
Serhat maşallah fotolar çok iyi. Videonun sonuna doğru biri iyi yardırdı :D
Bozacaksınız sellektör yaparken :D Şaka bi yana anlattığından çok daha güzel olduğunu anladım video ' da görünce . Yakından görünce neler düşünürüm , ES ' ye el mi koyarım artık bilemiyorum :) Allah ; kazasız , belasız ve güzel günlerde kullanmak nasib etsin Kardeşim . Bu arada söyle o kasap ' a , geldiğimde bide ben bakiyim şu makina ' nın tadına :)
Geçen otoparkta denk geldi. Sustuk biz de.:)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...13861057_n.jpg
masallah hacı ama tozunu almadan bırakmışsın garaja :D
Maşallah kazasız belasız ön tampona bi el atarsanız daha güzel dururu dıye dusunuyorum :)
Forumdan birisinin arabasıydı fotoyu çaldım ama inş sıkıntı olmaz . Bu araçlardaki tamponlardan bahsediyorum vtec diyemi geçiyor artık neyse
http://i49.tinypic.com/6fa5x4.jpg
Bu tampon benimkine uymaz. Farlar farklı çünkü. Onun haricinde sarı folyo yapmıştım sislere ama beğenmeyip sökmüştüm sonra. Tampona lip değişiminden başka birşey yapılamaz sanırım. :)
Yavas yavas parcalari topluyorum. Daha eksiklerimiz cok. Ama askerlik bitene kadar toparlariz sanirim.
Ep3 Type-R jantlari
OMP kule gergisi
DC 4-2-1 header
51'lik freeflow tarzi orta susturucu
63 mm oem tip Varex aldik simdilik.. :)
http://i44.tinypic.com/2yla4ub.jpg
http://i44.tinypic.com/2zycy6q.jpg
Sağol; tesekkur ederim. :) Ama tampona oyle bir isleme girismem.
Sadece lip degisimi olacak.
Boya ise surekli bakim goruyor. Sanirim fotolardan oyle gorundu. :)
Bucak'ta çekilmiş foto'ları yok mu özledim valla maşallah araca da
Vay vay serhatım ep3'lerle araba bomba olur.
olm garajdaki yeri baska arabalar doldurmyo özledik lan japonu :)
jantları bulduysanız tamam :D kolay gelsin şimdiden ;)
Parca toplayisimiz suruyor.
Ep3 Typer jantlarini aracimin arka fren sistemi bizi epey ugrastiracagi ve janti da 4 bijona cevirtmek istemedigim icin sattim.
Yerine gecen hafta Oz Ultraleggera aldim.
Dun de Enkei Rpf1'lerim geldi. Oz'lar simdi satilik. Dusunen varsa kacirmasin; aldigim fiyata verecegim.:)
Onun haricinde usa'dan orijinal cam vizorlerinin siparisi ve arka kirmizi logo siparis edildi.
Epey eksik tamamladik diyebilirim.
Sirasiyla bugune kadar;
-DC 4-2-1 Header
-51 mm freeflow orta susturucu
-63 mm oem tip Varex egzos
-Omp kule gergisi
-Ep3 direksiyon
-Cam vizorleri
-Arka kirmizi logo
-Yeni lip
-Enkei Rpf1 jant takımı aldim. :)
Coilover, lastik, 51 krom boru, far yikamasi, double din player, yeni hoparlorler ve yeni plakalarla sanirim eksiklerimiz tamamlanacak.
Amacim memnun oldugum aracimi hem gorsel hem de az da olsa yurur olarak iyilestirmek.
Onerileriniz varsa beklerim. :)
maşallah liste büyük ölçüce bitmiş :)
ies emmesi ve bulabilirsen d17 ecu da takabilirsin abi.
yalnız aklıma birşey takıldı. 51lik düz boru sonuna 63lük varex biraz fazla kaçmasın. geri basıncı düşürüp performansını olumsuz etkilemesin de. çünkü özellikle varex açık gezersen ciddi kayıp yaşayabilirsin diye düşünüyorum.
Maşallah son halini merak ediyorum...
@fdoganb
Sagolasin Ferhat kardesim. Aslinda o geri basinc olayi benim de aklima gelmedi degil. Ama soyle ki Izmir'deki @Gokhan035 nickli Gokhan abiyle konustuk bunu en iyi verimi 51likle alirain dedi. Denedik dedi. Ben 48lik dusunuyordum. Az gelir dedi. 60lik da doldurmaz dedi. En uygun 51lik olacagini dusunduk. Birkac da bu uygulamayi yapan Vtec2 sahibinden de bir olumsuz yorum duymayinca 51lik krom.boruda karar kildim.
Ama gel gor ki askerdeyim.ve araci goturme sansim yok. O yuzden hazir krom boru ariyorum ama o da yok. Bildigin satılık boru varsa haber ver bana da. :)
@Tuna-EP3
Sagol kardesim. Ben de merak etmiyor degilim ama 196 gun var daha askerligin bitmesine de..:)
serhatım allah gönlüne göre versin güzel parçalar almışsın bide şu lipten bulabilsen :)
http://farm9.staticflickr.com/8115/8...80826e56_o.jpg