masallah allah kaza bela vermesın cok diri ve guzel duruyor.ıyı vtec acmalar![]()
masallah allah kaza bela vermesın cok diri ve guzel duruyor.ıyı vtec acmalar![]()
Arabayı halen bu güzellikte görmek çok mutlu ediyor beni. İyi gunlerde kullan Atakan.
-karbon kaputu sakın çıkarmaaaa![]()
teşekkürler
iç dizaynı da çoğu araçtan güzel bence teşekkürler
amin sağolun..
teşekkür ederim her zaman böyle güzel olucak merak etmeyinyok kaputu çıkarma gibi bir niyetim yok
![]()
sağolun
Arabayı her gün okulun önünde görüyorum ve koyu typer hayranı olduğum için her görüşümde oturup zevkle seyrettiğim bir araba allah kaza bela vermesin bir ara aracına cidden binmek istiyorum çok sağlam görüntüsü ve gidişi var![]()
fotoğraflar kalite kokuyormaşallah aracınıza
Hangi coiloverin iyi/kötü olduğu umrumda bile değil, ama kullanım karakterini, bilgi seviyesini bilmediğiniz, tanımadığınız kişi hakkında da yorum yapmanızı önermem.
Aracın sahibi ilk defa coiloverlı araç kullandığından ses şikayetinden ötürü benim aracı kullanmamı ve sesi teyid etmemi istedi, araç basık olmamasına rağmen 4 amortisördende tümsekten yavaş bile geçseniz kuleye vurma sesi geliyordu araç, bende sesin normal olmadığını anlattım olay bu şekildedir. Ben bu tip bir durumda sorunu sırayla ayarını yapan, montajı yapan ve ürünü satan kişide ararım. Aracın bir eski sahibi aramayıp coilover markasını değiştirmeyi tercih etti, kendi tercihidir.
Ayrıca diğer marka coiloverların özelliklerini detaylı araştırmanızı öneririm. Diğer firmaların en baz versiyonu ile sattığınız coiloverları kıyaslamayın. Çoğu süspansiyon üreticisi firmanın 5-6 ayrı çeşit coiloveri bulunur(v1-v2-v3-clubsport-sc-competition serileri gibi), buna örnek markaları Tein-H&R-KW-Eibach-Koni gibi sıralayabiliriz. XYZ nin kötü/iyi olması, ya da diğer markalarla kıyaslamasını yapmayacağım, ticaretinize saygı duyduğumdan ötürü burada bu konuyu uzatmıyorum, siz de xyz yi ayarlamak rocket science mış gibi yazmassanız karşılıklı anlayışlı davranmış oluruz.
Ayarının "bizi" aştığı konusunda üstüme alınmamaya gayret gösteriyorum, şayet ben sadece tecrübeye çıktım o araçla coilovera ayar yapma gibi bir durumum olmadı. Çok fazla alçaltılmamış-basık olmayan orta seviyedeki bir araçtandanda 4 amortisör birden kuleye vurma sesi durduk yere gelmez bi yerde bir sorun olduğu kesindi. Aracın sahibinden bahsediyorsanız orasını bilemem, yorum yapmakta bize düşmez. Benim aracımı nasıl kullandığım, coiloverimin + ları ve ayarının sonucu ortadadır, varsa daha iyi ayarlı xyz li ep3 körfez pisti sürelerini görmek isterim.
Bakın bu da benim mesajım "XYZ Coilover hakkında" başlığında, temmuz 2011 de bile aynı şeyi söylemişim aracı kullandıktan sonra. Demekki amaç karalamak değil ve gerçekten böyle bir sıkıntı varmış.
Neyse aracın sahibine hayırlı olsun, kısa bir süre de olsa kullanma fırsatım olmuştu, güzel temiz bir araba aldın, kazasız belasız kullanırsın inşallah.KW V2 kullanıyorum çok memnunum valla acayip konforlu, ep3 te de benden başka kw kullanan yok sanırım tr de ben alırken biraz kumar gibi oldu ama çok şükür bi memnuniyetsizliğim yok şu ana kadar. Bu bakımdan önerebilirim kw yi.
Aslında sadece kw değil, tüm "sadece" süspansiyon üreten firmaların coiloverları tercih edilebilir bence, tein-kw-eibach-h&r-koni gibi..
XYZ kullandım limit zorlamadım ama çukura girdiğimde önden ve arkadan "tak" diye kuleye vurma sesi gibi ses yapıyordu kullandığım araçta (ep3 dü yine), ki araç seviye olarak benim arabamdan yüksekti.
Allah nazarlardan saklasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)