Fotolar ilk sayfadaa :))))
Printable View
Fotolar ilk sayfadaa :))))
tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş maşallah kazasız belasız çiziksiz inşallah :)
çok beyendim farklı olmuş çok hoşuma gitti :D
çok iyi olmuş civciv her zaman favorimdir :) bu arada sunroof önünü sarı yapmıssınız degişik olmus güzel olmus :)
Bitmiş hali bi başka güzel, anahtar olayı da güzelmiş ;)
maşallah sarı süper olmuş aynısını her an bende yapabilrim :D
arka tampondaki amerikanlar kötü durmuş bence keşke olmasa bide mercekli far lazım sanki sanki :)
Çok saolun arkadaşlarr :)))))
Mercekli Fark 2000+ ya mal oluyor aftermarket lerde yolu göstermiyor ondan bu hali gayet güzel bence :hahaha:
Siyallerde aldığımda üstündeydi benim hoşuma gitti açıkcası sadece pembeye kaçıyor yanında ledlerini değiştiricem güzel olacaktır ;) Umarım :soru:
maşallah çok çok güzel olmuş ya çok yakışmış
maşallah çok hoş duruyoR :)
Çok Teşekkürler arkadaşlar :))
kazasız belasız nokta olmus kesinlikle :)
Maşallah sarı çok farklı olmuş. Amaç Sarı-siyah uyumu psikopat bişeyse bence Ledli ön angel farlar takılabilir. Uyum sağlayacağını düşünüyorum. Jantlar ya 1" daha büyük,ya biraz daha offsetli olmalıydı bence. Allah kaza bela vermesin. Sarocco :)
Umarım yanlış anlamassın ama bnce olmamış :( Kazasız belasız güzel günlerde kullan,nacizane tavsiyem de arka tampondaki led ve jantlardan biran önce kurtul :)
Üzgünüm ama sarı fanatiği olarak tam beğenemedim sarının tonu bi garip yeşile çalıyor gibi. Orj piano black jantlar yada gun metal olsa daha iyi olur arka difüzörde değişik olmuş...
eski sahibimisiniz yeni mi bilmiyorum ama kusura bakma eski mat siyah igrenc halinden kat kat iyi olmuş bide şu el freni cekme muhabbeti bu aracla ilgiliydi sanırım yinede evrim gecirmiş aracın tebrikler :)
Fabrika Sari uretmeliymis massallah gercekten kazasiz belasiz
Jantlarini bu sekilde bilerek aldim zevklerinize bise diyemem ama ozellikle secimimdir ben.cok yakistiriyorum bu rengi acik renk aracla..
Difuzor eksigi var aracta cift cikisti teke dondum yakin zmanda degistircm.
Amerikan sinyaller aldiigimda vardi sadece yandginda hosuma gitmiyor acikcasi cokda gozuma batmiyor. Haa ben yaptirirmydim. Yaptirmazdim o ayri.:-)
Renk fotodan ve icerde tam ustunden yanan beyaz ampulden dolayi oyle gzuktu sanirim. Tam limon sarisi ve turuncuya yada yesile kacmiyor canlisi.
Yinede yorumlariniz icin tesekkurler herkes begencek degil ya.
O dediginiz hep eski sahibinden bende duydum o cocuklukluklarini daha aldim alali oyle apacilik yapmadim allaha sukur. Cok saolun ;-)
sarı harika olmuş eminim canlısı çok daha güzeldir ama jantlar kişisel olarak söylüyorum gun metal ve bu konuda uzmanın renk yapabiliriz :D:D
kardesım allah kaza bela vermesin çok hoş ancak benim görüşüm arka tampondaki park hiç ii olmamış onun dışında araba 10 numara zaten yerle bir basmanı bekliyorum :D
amerikan park hariç hepsi 10 numara maşallah jantların rengiyle hiç oynamayın böyle mukemmel
Maşallah :)
maşallah çok güzel olmuş.
Mat turuncu var istanbul da o daha çok taksiye benziyor. Bu daha güzel olmuş.
hoş olmuş, tebrikler.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...46888257_n.jpg
Buyrun taksi ile farkımız :D
sarıyı ilk defa gördüm maşallah gerçekten çok hoş duruyor kazasız belasız kullanın
yapım aşamasındaki fotolardan pek bişey anlayamamıştım,
o yüzden yorum yapmak istemedim, çünkü sağlıklı bir yorum olmayacaktı,
çok çok güzel olmuş, maşallah, kazasız, belasız, Taksiyle olan karede renk çok net :)
jantlarını ben beğenmedim, başka bir jant daha iddalı durmasını sağlayabilir,
R Body kit yapma imkanın varsa, bence nokta olur :)
cok güzel olmus kazasız belasız
Güzel olmuş dikkat çekici.
masallah cok hos duruyor, kazasiz belasiz sürüsler :)
Ciddi manada taksi sarısı olmuş.
ön tarafa uzun plaka ve ön tamponun orta kısımlarını sarı yapsaydınız daha guzel duracaktı..
mat sarıyı yakından gormustum hıc begenmemısttım
ama bu sarı fena olmamıs gule gule kullan
arka tampondaki amerikan dodikler acayip kötü görünüyor.
genel itibariyle çok güzel renk ve jant çok güzel olmuş.
taksi muhabbetini önermem :D bizim arkadaşı bahçelide teyze taksiye neden almıyosun diye çantasıyla dövdü :D
maşallah.
yau şu ch lerin yakısmadıgı araba yokmu acaba ?
renk konusunda zaten soylemıssınız. gun metal dıyorum :)
Sarı iyidir ;)
Yeter artık yaz geliyo motora girelim :)
maşallah.güzel olmuş ama jantlar füme olsa daha başarılı durur.bence.
Hoş olmuş ,farklı bi hava katmış :)