az önce fotoğrafları gördüm güzel olmuş fakat o jantlarla değil :D
yani sanrım orjinal jantları vardı :D
Printable View
az önce fotoğrafları gördüm güzel olmuş fakat o jantlarla değil :D
yani sanrım orjinal jantları vardı :D
Çok güzel görünüyor
Masallah guzel bi secim olmus renk ve jantlar :)
ARkadaşlar son hal güncelii :)
Klasik Galaxy S2 çekimleri olduğu kadar ahım şahım değil ama idare ederiz sanırım :)
Fotolar ilk sayfadaa :))))
tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş maşallah kazasız belasız çiziksiz inşallah :)
çok beyendim farklı olmuş çok hoşuma gitti :D
çok iyi olmuş civciv her zaman favorimdir :) bu arada sunroof önünü sarı yapmıssınız degişik olmus güzel olmus :)
Bitmiş hali bi başka güzel, anahtar olayı da güzelmiş ;)
maşallah sarı süper olmuş aynısını her an bende yapabilrim :D
arka tampondaki amerikanlar kötü durmuş bence keşke olmasa bide mercekli far lazım sanki sanki :)
Çok saolun arkadaşlarr :)))))
Mercekli Fark 2000+ ya mal oluyor aftermarket lerde yolu göstermiyor ondan bu hali gayet güzel bence :hahaha:
Siyallerde aldığımda üstündeydi benim hoşuma gitti açıkcası sadece pembeye kaçıyor yanında ledlerini değiştiricem güzel olacaktır ;) Umarım :soru:
maşallah çok çok güzel olmuş ya çok yakışmış
maşallah çok hoş duruyoR :)
Çok Teşekkürler arkadaşlar :))
kazasız belasız nokta olmus kesinlikle :)
Maşallah sarı çok farklı olmuş. Amaç Sarı-siyah uyumu psikopat bişeyse bence Ledli ön angel farlar takılabilir. Uyum sağlayacağını düşünüyorum. Jantlar ya 1" daha büyük,ya biraz daha offsetli olmalıydı bence. Allah kaza bela vermesin. Sarocco :)
Umarım yanlış anlamassın ama bnce olmamış :( Kazasız belasız güzel günlerde kullan,nacizane tavsiyem de arka tampondaki led ve jantlardan biran önce kurtul :)
Üzgünüm ama sarı fanatiği olarak tam beğenemedim sarının tonu bi garip yeşile çalıyor gibi. Orj piano black jantlar yada gun metal olsa daha iyi olur arka difüzörde değişik olmuş...
eski sahibimisiniz yeni mi bilmiyorum ama kusura bakma eski mat siyah igrenc halinden kat kat iyi olmuş bide şu el freni cekme muhabbeti bu aracla ilgiliydi sanırım yinede evrim gecirmiş aracın tebrikler :)