Gorkem abi guzel oldu fena degil, rolanti sensorunu ayarladik duzeldi yalniz simdi cok azicik dusuk calisiyor sogukken, haftaya ful bakima gidince onu da halledecegiz insallah. Omer onu yapmamiz lazim bir ara. Makinami geri alir almaz ayrintili fotograflari koyacagim.
27-03-2012, 23:06
Fatih_
bu jantlarla basın bence güzel durur
maşallah kazasız belasız
11-04-2012, 23:23
alicanoztan
resimler güncel
11-04-2012, 23:26
Ertug_T.
maşallah gardaş araba yakıyor ya
11-04-2012, 23:29
ERTAN
Maşallah aracınıza:)Motoru kaçlık,1.6 mı 2.0 mı?Birde yazılımdan ne kadar verim aldınız? Kazasız belasız...
Edit:2.0 mış :D
11-04-2012, 23:38
alicanoztan
yazılım gayet güzel oldu , alt devirlerde fazla birşey beklememek lazım tepki olarak , ama alt üst farketmeden istediğiniz viteste yokuş çıkabiliyor bu aletler halihazırda biliyorsunuzdur. onun dışında üst devirlerde tepki inanılmaz arttı ve de devirler çok rahat bitiyor neredeyse kadranı bitirene kadar hiç zorlama yok çok stabil devirleniyor , tabiki çok birşey beklememek lazım ama çok stabil bir şekilde zorlanmadan gidiyor. stage 2 falan olmadıkça asla çok hızlı bir araba olmayacak ama zevkli bir araba , çok sevdiğim bir araba , çok hızlı değil ama bir şekilde gidiyor , bir şekilde 220yi geçiyor ibre :)
12-04-2012, 00:06
levent
Maşallah diyelim, daha net fotolar ile daha güzel görünür :)
Sana keyif veriyorsa, yeterli, gerisi yalan bence bu işte :)
12-04-2012, 00:30
oğuzk
Kazasız belasız kullanın çok diri duruyor.Alt devirleri dizel gibi zaten yazılımlı haliyle kadran videosu varsa eklermisiniz?
12-04-2012, 23:15
alicanoztan
bakıma kadar çok basmak istemiyorum çünkü rölantide bir sıkıntı var, hem sensör ayarlanacak hem de 20bin bakımı yapıcak genel olarak , belki ateşlemede ya da enjektörlerde sıkıntı olabilir , ondan sonra video da çekeceğim
13-04-2012, 14:31
Yiğit G.
colin mcrae 2.0 dan beri hayalimde olan bir araç.Seneler önce Crx le denediğimde hüsrana ugradım.Hani yavaş olacagını tahmin etmiştim ama bu kadar değil... O beni çok üzdü.Birde çok fazla yakıtı... + modlamada da kısıtlısın.. Yinede 3-5 ay ön bizim burda 14.000 e bi galeriye siyah geldi.Ciddi cok güzeldi niyetlendim ama yemedi... Hala aklımda kalan bir araç.Öle aşırı hızlı falan değil ama çok çok dengeli bir araçtır.Kasası çok saglamdır.Motoru sağlamdır.Zorlanmadıgı veya kurcalanmadıgı sürece yag suyu koy yüzbin km ler götürür sorunsuz.Güzel araç kazasız belasız
Biraz nostalji yapalım :)
13-04-2012, 16:04
aodabasi
maşallah allah kaza bela vermesin
13-04-2012, 22:38
alicanoztan
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
colin mcrae 2.0 dan beri hayalimde olan bir araç.Seneler önce Crx le denediğimde hüsrana ugradım.Hani yavaş olacagını tahmin etmiştim ama bu kadar değil... O beni çok üzdü.Birde çok fazla yakıtı... + modlamada da kısıtlısın.. Yinede 3-5 ay ön bizim burda 14.000 e bi galeriye siyah geldi.Ciddi cok güzeldi niyetlendim ama yemedi... Hala aklımda kalan bir araç.Öle aşırı hızlı falan değil ama çok çok dengeli bir araçtır.Kasası çok saglamdır.Motoru sağlamdır.Zorlanmadıgı veya kurcalanmadıgı sürece yag suyu koy yüzbin km ler götürür sorunsuz.Güzel araç kazasız belasız
Biraz nostalji yapalım :)
Bugune kadar hic yag kirletme eksiltme gibi bir sorunu olmadi cok sukur, simdilik 200binde
14-04-2012, 00:10
Alper DEMİR
Maşallah yapılan işlemler güzel..
14-04-2012, 00:28
focus musty35
güzel olmus allah utandırmasn hıc dyno ya cıktınız mı ?
14-04-2012, 17:13
alicanoztan
Dinamoya cikmadim aslinda istiyorum ama ankara'da cok duzgun olcen biyer olmadigini duydum, egzoz ve bakim tamamlandiktan sonra dusunuyorum.