Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin jantlar çok yakışmış
Printable View
Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin jantlar çok yakışmış
maşallah gerçekten mükemmel bir araç kazasız belasız sürüşler
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
ch iyi ama lm daha iyiydi sağlık olsun :) 10 kişi beğendiremedik sana ne inat adamsın :D
masallah kazasiz belasiz
Maşallah renk çok güzel kazasız belasız
Maşallah cok guzel ama cam filmi diye bağrınıyor cocuk :) Birde acil smoked arka stop takımı al cok yakışıyor bu kasalara.
amin cumlemıze ınsallah cok tesekkur ederım
sagol dostum ufak tefek bıseyler yapmaya calıstık
tesekur ederım amın :)
kendı arabandakı jantlarımı begenmıyosun ayıp ayıp :p abi içime sinmeyince olmuyor işte napıyım :)
amin tesekkur ederım
rengi gördukten sonra benımde kararım degısmıstı gercekten cok guzel
stopu halledıcezde, şu dalaverede film yapılırmı ya yapsak bizdeki şansla garajdan çıkarken bağlarlar :) yoksa ön dahil 1 numara yeterlı
Hayırlı olsun. Jantlar çok yakışmış doğrusunu söylemek gerekirse. Kazasız belasız binersiniz inşallah.:)
Cemim gule gule kazasiz belasiz bin insallah , ama orjinal smoked stoplari al artik :)
Maşallah gerçekten çok güzelmiş
tesekkur ederım amın sagolun :)
abıcım tekrar cok tesekkur edıyorum sagol hersey ıcın ;) stoplara el atıcam dovmedıgın kaldı her gordugunde soyluyosun yarın dukkana yardım kutusu getırıyorum :p
teşekkürler :)
Maşallah aracınız çok güzel duruyor ancak bu zamanda keşke 3.20d tercih etseydiniz Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin
Maşallah aracınıza..
Maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin rengı cuk dıe oturmus araca
jantlar çok hoş duruyor kazasız belasız günlerde kullanın.
Maşallah çok guZel bir araba almissin aradığına beklediğine değmiş Allah kaza bela sıkıntı yaşatmasın inşallah
Maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle...