Maşallah çok güzelmiş
Printable View
Maşallah çok güzelmiş
Gerçekten tatlı araç. Maşallah. :)
maşallah kazasız belasız kullanın
son foto harbı baykuş gibi hee masallah güzelmiş :)
boyle ufak bı araba ıcın 1.6 120 hp ve 300+ tork cok zevklidir herhalde ? :) yakısı nasıl ? içte motor sesi cok varmı ?
kazasız belasız. :)
bu mitoların 170 ligi var sanırım ? yada varmı ? :) bi arkadaş aldı 170 lik die söylemişti.
yanılıyomuyum ? yanında yonca falan var.
Bknz.
http://g1203.hizliresim.com/v/q/3r2x7.jpg
http://g1203.hizliresim.com/v/q/3r2xc.jpg
güle güle kullanın :) bakalım alfa virüsü sizede bulasıcak mı :D
edit : evet 170 ligi vsar 1.4t motor ... farklılıkları , far ve stop cevreleri krom yerine fümemsi koyu bi renk oluyor jantlar yine siyaha yakın füme gibi geliyor birde yanında yonca oluyor ama yoncayı serviste 150 ye satıoalar :D
demekki doğruymuş pek arabadan anlayan biri diil şekli hoşuna gittigi için almış.
ciddi anlamda ii gider ozaman.bi canını alıyım ben onun :D
resimdeki araç kendi çekimim arkadaşın aracı.bahsettigin araç budur dimi ? :)
yoncalılar bıraz pahalı ama :D quadrifogliovverdemi ne ole bısey :D
yoncalılar quadrifoglio verde diye geçer. yoncalılar qv diye geçen modellerdir. mitoda 1.4t 170hp, giuliettada 1.75t motor 235hp vardır. verimli motor ya:D
Tesekkur ederim :)
Tesekkur ederim. On plakaya ne yapmak lazim acaba :)
Saolasin tezcanim.. Arayamadim kanka kusura bakma dalginim buara izmire gelicm kisa sure snra konusuruz :)
Hehehe :) jantlarimi seviyorum. Coilover sart ama ;)
:) dizeli mantikli ya alinip binilir, parca fiyatlarida uygun fiat grubunda oldugundan tavsiye ederim..
Poloda duruyor, ctr de duruyor mitoda girdi aileye :) kendime aldim kanka..poloyu kardesime vericm..
Saolasin dostum :)
Evet katiliyorum alfa yillardir tasarim konusunda basarili :) penguen ve baykus karisimi bise gercekten :)
hayırlı olsun
benzetme güzel olmuş:D
Çok doğru bir tesbit, başkuşa benziyor, güle güle kullanın
maşallah gerçekten çok şirin ve hoş bir araba kazasız belasız :)
Harbiden baykuş ya bu :)
maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim :)
Aslında ufak değil fotolar yanıltıyor içi çok geniş ve dışardan normal 3K Hatch lerden çok daha iri duruyor, performansı dynamic modda çok iyi haliyle yakıyor ortalama karışık kullanım 5.6 lt 6.5 arası değişiyor.. Kullanımı çok keyifli çoğu arabayı üzer :) içinde motor sesi pek yok daha doğrusu rahatsız edecek kadar yok benden önceki sahibi titiz fakat çok anlamadığından biraz sağır bırakmış motoru 50K km de ben hemen bakımını yeniledim ve biraz basınca düzeldi dahada güzel olur :)
Teşekkür ederim, Alfayı oldum olası severim.Sevdiren de Tezcan kardeşim uzun zaman sonra sahibi oldum ve mutluyum bu füme kanıma giriyor ama beyazda bu kadar agresif duracağını sanmıyorum..
Bu sanırım benzinli aslında spor hatch sınıfı olarak çok mantıklı araç, herşeyden öte bütün gözler sizin üzerinizde :D
Yonca sticker şart mı yani :D
Eheheh eyvallah özgür :)
Teşekkür ederim :) Başkuş baykuş :D oda güzel
harbiden baykuş ama :D maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
eeee tabi zenginlik farklı bişey şu paranın gözü kör olsun :D:D:D:D :hahaha::hahaha::hahaha: