Printable View
çok sevimli maşallah :)
mükemmel :)
maşallah çok tatlı ve güzel gözüküyor
maşallah çok şeker görünüyor
Maşallah çok tatlı birşey bu yav :D
Masallah..
Alıntı: Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun maşallah :) teşekkürler sağolasın.
Alıntı: uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Çok iyi ya maşallah :) teşekkürler
Alıntı: fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun..çok şirin..maşallah.. teşekkürler çok sağol.
Alıntı: LanseloT Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı uğurlu olsun, Aydın'dan Vakıfbank güvenlik görevlisi Halil Abi'nin aracı :) evet doğru aydın'dan Halil'den aldım aracı. eywallah
Alıntı: crazydog Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun sevimli ve şirin duruyor :) evet çok sevimli çok ilgi topluyor. teşekkürler
Alıntı: ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı mükemmel bir hediye :) Allah kaza bela vermesin valla İphone 4S istiyordu? O mu? bu mu dedim? Eşimde bunu seçti. teşekkür ederim
çok hoş duruyor maşallah
Alıntı: arteus Nickli Üyeden Alıntı Hayirlisi olsun. Allah kaza bela vermesin amin cümlemize inşallah.
Alıntı: EMREVO Nickli Üyeden Alıntı fennaa gusel :) eywallah teşekkürler.
Alıntı: alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı beyaz pembe uyumlu olmuş şapka biraz yamuk duruyo ama :) evet şapkası yamuk bu ay ufak tefek işlemleri var. şapkada buna dahil.
Alıntı: fatih_selvi Nickli Üyeden Alıntı gayrettepe'de park halinde bi kaç kere gördüm canlı hali fotoraflardan çok daha güzel maşallah çok şirin doğrudur, Ailem orada oturuyor. teşekkür ederim. zaman zaman orda görülebilir araç.
Alıntı: -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı çok hoş duruyor maşallah teşekkürler
Alıntı: cix boy Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok şeker görünüyor çok şekerdir o çok tatlıdır...