maşşallah hayırlı olsun..
Printable View
maşşallah hayırlı olsun..
teşekkürler :)
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
hayırlı olsun ahmet tekrar :)
teşekkürler gökhan ;)
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
kazasız belasız sürüşler dilerim ...
nazar değmesin.
hayırlı olsun iki tarafada. si dan sonra fena gelir rs şimdi :) ilk izlenimler neler? alalım hemen .)
tekrar hayırlı ugurlu olsun ahmet guzel bı secım yaptın bence allah kaza bela vermesin güle güle kullan
tekrar hayırlı olsun ahmet kazasız belasız merak ediyorum giderini :)
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Tesekkurler :) ilk izlenimlerim iyi kullanimi rahat etrafa cok hakimsin, si'a gore daha modelli, gideri cok iyi, o paralara alinabilecek iyi araclardan birisiymis bence..renault ile ilgili on yargilarimi yıktı diyebilirim :)
Erman henuz alisma asamasindayim hacı, tam giderini bende sergileyemiyorum :)
Burhan abi haftasonuna bi mangal meet yapalim istersen :) sezonu acalim havalar isinacakmis haftasonuna :)
Mantıklı ve güzel bir karar oldu RS Allah Ahmet kardeşime daha iyilerini nasip eder inşallah dediği gibi ön yargı sadece bu Konyada bir kaç araç markasında saplantı olmaya başladı mantar gibi çoğalıyor bu bir kaç marka parasının arabası değil ilerde daha net anlaşılacak :)
gule gule kullan cok guzel bır Rs aldın :)
cidden oyle masallahı var aracın :)
sametcigim KONYA olarak genellemen yanlış olmuş bence
yani bu işler zevk meselesi inanıyorumki insanlar zevki için istedıgı arabaya bınıyor
gider için sevmedigi bi arabaya binmek mantıksız olur dıye düşünüyorum
ne yanı şimdi ben pejo 307 hastasıyım ama konya hondayı sevıyor dıyemı type-r a bıncem :)
kardeşim tekrardan hayırlı ugurlu olsun güle güle bin.
buda si sofrası serkan sağolsun:D
http://d1203.hizliresim.com/v/x/3xhnh.jpg
Tesekkurler kardesim Allah razi olsun, iphone'u 32 ile takasliyalim amcadan benimki :D
Abi orda demek istediğim insanların binmediği bilmediği arabaya karşı ön yargısından oluşan olumsuz yorumlar bide birisinin bir araca verdiği para efsane olup şu şu kadara aldı bizde alalım o civardaymış piyasası bütün dengeleri altüst ediyor yoksa konya hondayı seviyor diye bir kasıt yok...
Konyada ona benzer bir sofrayı yad etmek gerek sıcak ve hızlı bir gün öncesinde :D
hayırlı uğurlu olsun maşallah :)
hayırlı olsun güle güle kullanın
Tesekkurler ;)
Allah kaza bela wermesin kardeşim, RS i alırken bende cok düşünmüştüm renault herzaman bi ön yargıdır ama ithal bir renault'un normal bir reno dan cok farkı wardır.
Koltuguna oturduğunda mutluysan marka model farketmez bence.. kazasız belasız
hayırlı olsun güzel araç :)
masallah kardesım her yonuyle on numara arac allahım kazasız belasız cezasız bındırmeyı nasıp etsın.
masallah gule gule kullanın ınsallah.
Teşekkürler :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35517274_n.jpg
öncelikle hayırrlı olsun
mantar gibi çogalan yok kardeşim zevk meselesi bi honda ile renoyu aynı tutuyorsan o senin sorunun biz mantar degiliz tamam
Eyv sağolasın,
Samet üstteki mesajda olayın yanlış anlaşıldığından bahsetmiş zaten, olay reno/honda olayı değil zaten konyada benzinden ve bayinin pasifliğinden kaynaklı olarak hondalar pek tutulmaz sadece son iki yıldır görünür şekilde arttı hondaların sayısı.. hep söyledim hala da söylerim, benim için honda'nın yeri her zaman ayrıdır. şu an bütçeme uygun geldiği için rs aldım, gayette zevkli bir araç, seçimimden pişman değilim..
açıklaman çok açıklayıcı olmuş bilader
cümlelerini düzgün kullanırsan daha iyi olur...
hayrlı olsun güzel araç
hayırlı olsun ahmet Sİ ya kıyamazsın diye düşünüyodum ama iyi yapmışsın değişiklik iyidir..