herkes kendine yakisani yapar bilal aga
Printable View
Tekrar hayırlı olsun Maşallah Allah nazarlardan saklasın inş :)
maşallah , kazasız belasız
Allah kaza bela göstermesin maşallah Bahçelievler tarafında görebilicezmi bari :)
Kazasız Belasız güle güle iyi günlerde kullan izmir' de çok eğlendirdi bizi sanada keyif verir inşallah :D
Alanada satanada hayırlı olsun :D
şero sırada ne var kanka :D :D :D
m3 ümle az denemedik sevdiğimiz typerlardan dbs gitmesine üzüldüm alan kardeşimizede hayırlı uğurlu olur inşallah şeronun neden sattığınıda az çok biliyorum boş konuşanları kafana hiç takma kanka seni bilen biliyo
hayırlı olsun.kazasız belasız
Hayırlı olsun. .
Hiç unutmam körfez pistinde yer almıştı o zaman rs'i almamıştım sitede satılıktı :) o zaman astrayı 2 gün içinde satsaydım sıf sesinden dolayı alıcaktım :) Maşallah.
metinim hayırlı ugurlu olsun tekrardan güzel oldu banada güçlü bi rakip dogdu en hızlı typerla denerim makarasına her hafta hahaha :) saka bi yana çok sevimdim allah kazasız belasız binmek nasip etsin ;)
gitti geldi araba yaw :D
hayırlı olsun tekrar istanbulda olması guzel :)
DBS iyiydi ya geldi kulağımızın pasını sildi gitti :) İstanbul'da kaldığı yerden devam o zaman kazasız belasız binmek nasip olsun
hayırlı olsun
Hyrlısı olsun kardeşim :) Ogün yanına geldigimde DBS iidir demiştim.MİNİ' de yabancıya gitmedi :) Alanada satanada hyrlısı olsun.
Kazasız belasız kardeşim :icon_tup:
maşallah Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun,Maşallah kazasız belasız.
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun ya istanbul da demek yine DBS..Allah tekerine zeval vermesin kardeşim..
Hayırlı Olsun Maşallah Kazasız ßelasız iyi günlerde Kullanman dileğiyle...
Bence bu adam ağzının tadını biliyor. bi s2k, bi de tayyar on numara olmuş... hayırlı uğurlu olsun. darısı da (en başta ben) olmayanların başına...