patsonun orda siyah bir ef görürseniz işşte o benim :D
Printable View
patsonun orda siyah bir ef görürseniz işşte o benim :D
stopları yakısıtrdım masallah on cam filmi sokmen daha gusel olmus.gece gorusunu ekılıyormuydu sokmedekı asıl nedenı sorsam..
orda iş yeri var bu aralar ben gitmesemde araba gidio çünki bizim mağzanın ticaret amaçlı kullandığı bi araç :D araçı gene kaldırdılar ama ne olucak :D önler gene orjinal halinden alçak ama arkası havalandı gene :D 17 saç arıyorum aklınızda olsun 17 5x108 buldum bi takım 250 istiyolar
sağol stoplar diğerlerinden farklı değişik bende beğendim ledlilerden iyi bence bizim kasa için kıyak bir stop çıkmadı olanlarla idare şekli :) gece görüşü etkiliyordu özellikle kış mevsiminde olmamız etkisi fazla ama yazın eğer aracım satılmassa tekrar yaptırcam sökmemdeki sebeb HAVA SARTLARI
valla ikiside çok başarılı...
Her ikisinede maşallah,ama DF fena olmuş. :icon_tup:
İlk aldığın zamandan beri takip ediyorum..
Gerçekten çok tatlı bir araba oldu.
40tl atıyorsan normalde 60yap yine gez gezmedikten sonra araba olmuş olmamış ne farkeder
varsa şekilli araban benzinede parayada açımıcan açıyacaksan milyarlarca para hyarcadığın modifiyeye acı yediğin cezalara acı:D
o yüzden bak keyfine benim yaptığım gibi:cool:
abi tamponun aracın son hali cok hos kazasız belasız aracı ilk aldığında baska bi forumda görmüştüm ilk taktığın jantlar filan vardı bu derece basarılı bir sekilde ilerlemiş olduğunu görmek sevindirdi beni.kazasız belasız tekrar....