Maşallah çok güzel, burdayım diyor.Prof çekimlerle çok daha güzel görünür bence.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Maşallah
Ön ızagara ve tampondaki teller bence hiç yakışmamış acil kurtulmasın. Tamponda orjinal olsa daha iyi olurdu fiberle birleşmesi kötü görüntü oluşturmuş.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kişisel zevktir tabii ki..
Ama bence arka egzoslar daha içerde ve daha kibar olabilir.
Ön tampon ve ızgara konusunda arkadaşlara katılıyorum.. Orda audi logosu olmadığı zaman araç havasını kaybediyor bence..
Hele ki orjinal s3 tamponu satıp bunu takmanız beni daha çok üzdü,keşke bana satsaydınız s3 tamponu![]()
teller arabayı cok basıt gostermıs :S
www.honda-tech.com
ön tampon cok kotu olmus cok basıtlestırmıs arabayı egzostlarda abartı olmus arkadasın dedıgı gıbı plaka karakterlerıde pek hos deıl pek göze hitap etmeyen bir s3 olmus kazasız belasız gunlerde kullan fıkırlerım sadece yanlıs anlamazsın umarım
s3 görünümü yakalamaya çalışan a3 gibi olmuş araba...
orjinal hali daha güzel bence....
kazasız belasız...
maşallah.ön tampon ve arka ekzozlar bozuyor arabayı.
ön tampon ve eksozlar kaba duruyor.
iyi günlerde kullanın.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bencede ön tampon orjinal kalmalıymış plakada öyle egsozlarda öyle bu arabanın ruhu yeterli bence böyle extralara hiç gerek duymayan bir araba olduğuna inanıyorum. kazasız belasız bin inşallah.
ızgaralar kötu olmus..cekimden dolayıdır belkı ama fotolarda kotu gozukyor... orjınal daha guzel bence. kazasız belasız....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)