hayır of olmayacak dcc ile uyumlu kit aldık yine kendi düğmesinden kontrol ediliyo
Printable View
Açık konuşmak gerekirse bu renk orjinal rengine göre çok kötü olmuş,gecekondu mavisi resmen:)
umarım öyledir ben kw nin coyloverını getırtmek ıstedım. sistemin of olacağını kabul ederseniz getireceklerini bildirdiler bende helezonu getittirdim.golf r ların üstündeki amortısor sertlık ayarını veren mekanızmayla hareket ettırılıyor,comfort sport normal vs mode lerı varya ordan,ama coylover takılınca o amortısor cıkıyor yenılerı takılınca nasıl sertlık yumusaklık ayarı yapılabılıyor.neyse belki sistemde değişikliklı olmuştur.güzel şeyler çıkarırsınız umarım
Bende tam karar veremedim güzel olmuş ancak keşke mat olmasaydı :) Maşallah ..
renk değişik olmus farklı hosuma gitti bitince daha güzel olur eminim
kw'nin clubsport yeni bi kiti bu kataloğundada var dcc için yeni çıkmış golf r için içerden orjinal düğmesinin fişini çıkartıp kw'nin fişini takıyosunuz comfort sport ayarı kullanılıyor bu kitte.belki siz sorduğunuz zaman çıkmamış olabilir yeni tanıtımını yapmışlar
okey ozaman çok iyi olur güzel bir basarsınız artık zaten pist te böyle bir araç arıyoruz demiştiniz ozaman 19 ile yürürsünüz.yanlız bu stage 3 turbo ne olacak büyük bir turbo ancak 4500 de dolu dolu geleceği için pistte biraz sıkıntı olmasın sürekli düşük viteslerde koşturmak zorunda kalacaksınız ondada methanol kısa sürede bitmesine sebep olacaktır.methanol haznesini lpg tankını kullanarak yaparsınız( simit).motor içi girmeyecekseniz yüksek ısıda araca zara vermesin.bu arada bu pist i siresi kaç dk sürüyor.
evet 19 advan jant getirticez zaten.hgp'nin kitinde turbo diğer stage 3 kitlerdeki gbi 4500 de değilde 3500-3600 gbi dolmaya başlıyomuş bizde merak ediyoruz takılsın görelim bakalım nasıl olucak.aquamist methanol takıcaz 4-5 litre gbi bi deposu var pistte yeterli olur zaten.körfez pisti çok uzun değil ortalama 52-59sn arası aracına göre
Valla ne yalan söyleyeyim renk çok kötü olmuş kusura bakmayın da :) Gözlerim güzelim orjinal mavi rengini aramadı değil :)
o zaman turbonuz 30 ve 2876 arası bişi olucak...yani 2876 nın palleri büyümüş vs modifiyeli hali olabilir...maşallah bu arada aracınıza...ben rengini hiç begenmedim orjinal rengi çok daha güzel bana göre tabi bu benm fikrim sakın yanlıs anlamayın beni...siz begendiyseniz gerisi teferruat ;)
bende rengini beğenmedim güzelim mavi dururken :o
ama sonuçta oyuncak yapacağınız için çokta önemli olduğunu düşünmüyorum, güzel parçalarla güzel bir araç çıkacak ortaya eminim, şimdiden kolay gelsin Allah yardımcınız olsun...
Maşallah rengide güzel olmuş kolay gelsin :)
inşallah folyodur :) inş sıkılır orjinal rengine dönersin...
maaşallah araca :)
boyatıcakmısını kaplama mı olacak?
renk güzel olmuş jantlı ve coil'li halini merak ediyorum...
Getirilecek parçalar başarılı. Eğer coilover dediğiniz gibiyse süper bir sistem olur.. :icon_tup:
:eek: bu arada renk rezalet. :icon13: umarım orjinale dönersiniz
Kazasız belasız kullanın.. Keyifli sürüşler..
Ben de sipariş ettim. Hadi bakalım hayırlısı. Tanıdığım bir kullanıcı ve okuduğum tüm reviewlar muhteşem olduğunu, Golf R'ın yol tutuşunun tamamen değiştiğini söylüyor. Sport modun hakkını verdiğini ve hemen hemen bir KW clubsport gibi davrandığını da ekliyorlar..
Umarım memnun kalırız, şimdiden hayırlı olsun.
renk farklı olmuş :)
Maşallah
Maşallah, hayırlı olsun, projede başarılar :icon_tup:
renk enterasan olmuş beğendim mi beğenmedim mi bilemedim ama çok daha güzel olabilirdi :D
Ben olsam yine gider sarı yaptırırdım :D
Allah kaza bela vermesin. Siz beğendiyseniz yeterliii ;)
Araba 10 Numara Bence Renk Hiç Olmamış Kendi Rengi Süperdi
Maşallah Kazasız Belasız
sizin beğenmeniz yeterli bencede kazasız belasız araç zaten mükemmel bide böyle bi upgrade geliyo üstüne daha ne olsun maşallah...
ama bu renkten sıkılırsanız bencede mat sarı veya normal sarı yapıp diğer rs le yanyana daha güzel olur ikili:)
iyi kötü yorumlar için herkese teşekkürler,hevesle coilleri ve jantları bekliyoruz çok daha güzel olacak ;)
bugünden güncel bi foto :)
http://img52.imageshack.us/img52/8335/img1996fc.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Renk güzel herhangi bir golfe güzel olurdu.
ama golf r a çok gereksiz olmuş
sanırım GT-R ınızıda turuncu kaplamıştınız.
para sizin zevk sizin kazasız belasız :)
Allah kaza bela vermesin maşallah..
Maşallah :)
mahş. mahş. kazasız belasız
Parcalar bugun teslım alındı,1 kamyon parca var desem yerıdır!
Bu kadar ayrıntılı ve profesyonel bır calısma beklemıyordum acıkcası.....
Bakalım neler elde edıcegız....
merakla bekliyorum,bakalım NM nin önüne geçebilecekmi bu R :)
jantlar orjinalden 19'' mu ? o yüzden mi 19 advan tercih ediyosunuz ?
[QUOTE=UMTT;5747548]jantlar orjinalden 19'' mu ? o yüzden mi 19 advan tercih ediyosunuz ?[/QU
evet ümitçim araç sıfır sipariş verilirken soruluyor şu olsunmu bu olsunmu falandiye.mesela benım koltuklar nebilim sunroof falan bunlar opsiyonel.jantta öyle
Yigit hayirli olsun, advanlar gelince bunlari saticakmisin?