Gayette güzel durmuş,Maşallah diyelim.
5.fotoda Trophy gözden kaçmıyor ve daha güzel duruyor kimse kusura bakmasın.
Printable View
Gayette güzel durmuş,Maşallah diyelim.
5.fotoda Trophy gözden kaçmıyor ve daha güzel duruyor kimse kusura bakmasın.
valla beğendim rengi advanlar ve coiller takıldığı zaman çok daha güzel durucağına eminim allah kaza bela vermesin.
renk çook yakışmış bence jantların rengine de bir el atarsanız 10 üzerinden 11 olur :) Güle güle kullanın maşallah...
coylover takıldığında,sertlık ve yumuşaklık ayarının of olacağını biliyorsunuzdu umarım.bu arada renk değişik olmuş farklı allah kaza bela vermesin
teşekkürler jantlar değişicek ztn dediğim gbi.buda güzel fakat trophy bi başka tabi onun yerini tutamaz :)
Açık konuşmak gerekirse bu renk orjinal rengine göre çok kötü olmuş,gecekondu mavisi resmen:)
umarım öyledir ben kw nin coyloverını getırtmek ıstedım. sistemin of olacağını kabul ederseniz getireceklerini bildirdiler bende helezonu getittirdim.golf r ların üstündeki amortısor sertlık ayarını veren mekanızmayla hareket ettırılıyor,comfort sport normal vs mode lerı varya ordan,ama coylover takılınca o amortısor cıkıyor yenılerı takılınca nasıl sertlık yumusaklık ayarı yapılabılıyor.neyse belki sistemde değişikliklı olmuştur.güzel şeyler çıkarırsınız umarım
Bende tam karar veremedim güzel olmuş ancak keşke mat olmasaydı :) Maşallah ..
renk değişik olmus farklı hosuma gitti bitince daha güzel olur eminim
kw'nin clubsport yeni bi kiti bu kataloğundada var dcc için yeni çıkmış golf r için içerden orjinal düğmesinin fişini çıkartıp kw'nin fişini takıyosunuz comfort sport ayarı kullanılıyor bu kitte.belki siz sorduğunuz zaman çıkmamış olabilir yeni tanıtımını yapmışlar
okey ozaman çok iyi olur güzel bir basarsınız artık zaten pist te böyle bir araç arıyoruz demiştiniz ozaman 19 ile yürürsünüz.yanlız bu stage 3 turbo ne olacak büyük bir turbo ancak 4500 de dolu dolu geleceği için pistte biraz sıkıntı olmasın sürekli düşük viteslerde koşturmak zorunda kalacaksınız ondada methanol kısa sürede bitmesine sebep olacaktır.methanol haznesini lpg tankını kullanarak yaparsınız( simit).motor içi girmeyecekseniz yüksek ısıda araca zara vermesin.bu arada bu pist i siresi kaç dk sürüyor.
evet 19 advan jant getirticez zaten.hgp'nin kitinde turbo diğer stage 3 kitlerdeki gbi 4500 de değilde 3500-3600 gbi dolmaya başlıyomuş bizde merak ediyoruz takılsın görelim bakalım nasıl olucak.aquamist methanol takıcaz 4-5 litre gbi bi deposu var pistte yeterli olur zaten.körfez pisti çok uzun değil ortalama 52-59sn arası aracına göre
Valla ne yalan söyleyeyim renk çok kötü olmuş kusura bakmayın da :) Gözlerim güzelim orjinal mavi rengini aramadı değil :)