User Tag List

Sayfa 16/29 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
549 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız,amaç dikkat çekmekse bunu iyi veya kötü başarmış insan dönüp dönüp bakar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler zaten şu olmadı renk yorumlarından bıktım değiştirip kurtulim bari
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine beğenmeyenler çıkacaktır ,herkesi memnun edemezsin , yakında ben başlarım trophy kötü demeye sonrada bana satarmısın derim ( hemen vazgeçiyorsan böyle )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk gerçekten göreceli bencede.
    yiğit bu aracı megane trophy ile piste çıktıktan sonra pist aracı gibi planlayarak bu işe başladı.
    şu anda yol aracı olarak evet bencede çok göze güzel gelmiyor siyahlar parlak olduğu için çok göze batıyor, ama yiğit arabayı alır almaz parayı yığdı arabaya neler gelecek daha araba ne hale gelecek kimse bilmiyor.
    yarın gider arabaya birkaç carbon parça alır, may siyah jant gelir, kafasına eser arka koltukları vs söküp bi cage yapar arabanın içine bide onu mat mavi boyatır o zaman herkesin ağzının suyu akar.

yanlış anlaşılmasın ne bunu rengi beğenmeyen arkadaşa nede bi başkasına itafen yazmıyorum. sadece olaya farklı bi boyuttan bakıyorum. çoğumuzun bildiği Hilmi nin HULK yeşili, çok mu güzel olurdu normal bi civic hb nin üstünde? ama adam proje aracı yaptı, arabaya hulk dedi bi kimlik kattı. belkide standart gri renkli olsa bu kadar hafızalarda kalmazdı.
    BATIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine beğenmeyenler çıkacaktır ,herkesi memnun edemezsin , yakında ben başlarım trophy kötü demeye sonrada bana satarmısın derim ( hemen vazgeçiyorsan böyle )
    o yüzden vazgeçmiyorum tabiki asıl sebep farklı projeler olması ve bu renkle uyumsuz olacağı.başkasının fikrine göre renkmi değiştirilir yoksa
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renk gerçekten göreceli bencede.
    yiğit bu aracı megane trophy ile piste çıktıktan sonra pist aracı gibi planlayarak bu işe başladı.
    şu anda yol aracı olarak evet bencede çok göze güzel gelmiyor siyahlar parlak olduğu için çok göze batıyor, ama yiğit arabayı alır almaz parayı yığdı arabaya neler gelecek daha araba ne hale gelecek kimse bilmiyor.
    yarın gider arabaya birkaç carbon parça alır, may siyah jant gelir, kafasına eser arka koltukları vs söküp bi cage yapar arabanın içine bide onu mat mavi boyatır o zaman herkesin ağzının suyu akar.

yanlış anlaşılmasın ne bunu rengi beğenmeyen arkadaşa nede bi başkasına itafen yazmıyorum. sadece olaya farklı bi boyuttan bakıyorum. çoğumuzun bildiği Hilmi nin HULK yeşili, çok mu güzel olurdu normal bi civic hb nin üstünde? ama adam proje aracı yaptı, arabaya hulk dedi bi kimlik kattı. belkide standart gri renkli olsa bu kadar hafızalarda kalmazdı.
    sen gerçekten işi çözmüşsün katılıyorum daha yepılacaklarla zaten farklı bi golf r olacak,dediğin gibi carbon parçalar gelicek,jantlar,yürüyen aksam parçaları vs bi çok şey yapılacak beğenende olucak beğenmeyende ama sonuçta bu bir proje,sağa sola gitmek için binilen sıradan günlük bi arabaya bu kadar şey yapmak normal değil zaten
    INFINITE PERFORMANCE

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla üşenmedim baştan sona okudum güzel vakit geçti .. dünde bugün de nedense böyle değişik yazı yazanların konularına denk geliyorum .. başka bi konuda daha gördüm ondan şeettim .. yanlış anlama da şu üstte bi yerlerde techart tan iyi mi biliosunuz vs gibi yorumlara gelinceye kadar yazmicaktım .. hoş benim yazmam veya başkasının yazması seni ırgalamıo nasıl olsa .. biz zevksiz kısımdayız volvo c30 dan sonra epey ilerlemişsin ama ne kadar ilerlersen ilerle insanların söylediklerine kulak asmayı dene ..

bende olsam sırf oyun için hazırlicağım aracın cok farklı olmasını isterdim .. ama bu rengi seçmezdim .. hea gel gelelim benim seçtiğim renkte beğenilmeyebilirdi .. ama kimseye zevksiz falan demezdim heralde hele çok mu zeki.... falan kullanmazdım .. insanlara forum ortamında '' techarttan zekimisiniz , zevklimisiniz '' demekle kendi arkadaş ortamında '' lan gerizekalı sen techarttan daha mı iyi biliosun'' demek çok farklı şeyler ...

he unutmadan , techarttan devam ediceksen şöyle 2 tane de kaş yap farlara , 6-7 tanede sis koy fena , acayip değişik olur

edit : aracına maşşallah , belliki çok güzel yürüyecek bir Golf R geliyor ..

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel oyuncaklar bunlar maaşallah
    @caraudiohifi 2007 R56 Mini Cooper S N14
    Turkey SQ Production Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bir yurtdışı videosunda aynısnı gördüm renk olarakta aynıydı , bence böyle devam et

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Geçen hafta cadde taraflarında gördüm sanki (nerede gördüğümü tam hatırlamıyorum çok gezdim istanbulu bu ara), kopyası yoksa Canlıda renk daha güzel görünüyor bence, fotolardan bende beğenmemiştim

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boncuk-R maşallah kazasız belasız günlerde kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla üşenmedim baştan sona okudum güzel vakit geçti .. dünde bugün de nedense böyle değişik yazı yazanların konularına denk geliyorum .. başka bi konuda daha gördüm ondan şeettim .. yanlış anlama da şu üstte bi yerlerde techart tan iyi mi biliosunuz vs gibi yorumlara gelinceye kadar yazmicaktım .. hoş benim yazmam veya başkasının yazması seni ırgalamıo nasıl olsa .. biz zevksiz kısımdayız volvo c30 dan sonra epey ilerlemişsin ama ne kadar ilerlersen ilerle insanların söylediklerine kulak asmayı dene ..

bende olsam sırf oyun için hazırlicağım aracın cok farklı olmasını isterdim .. ama bu rengi seçmezdim .. hea gel gelelim benim seçtiğim renkte beğenilmeyebilirdi .. ama kimseye zevksiz falan demezdim heralde hele çok mu zeki.... falan kullanmazdım .. insanlara forum ortamında '' techarttan zekimisiniz , zevklimisiniz '' demekle kendi arkadaş ortamında '' lan gerizekalı sen techarttan daha mı iyi biliosun'' demek çok farklı şeyler ...

he unutmadan , techarttan devam ediceksen şöyle 2 tane de kaş yap farlara , 6-7 tanede sis koy fena , acayip değişik olur

Herkesin tarzi zevki baska herkes iyi kotu olumlu yada olumsuz bi sekilde fikrini belirtiyo gayet normal ama yanlis sekilde usluba dikkat etmeden konusunca ayni sekilde cevap vermek durumunda kaliyorum yoksa kimseye durduk yere o tarz seyler soylemem zaten.yinede begenen begenmeyen herkese tesekkurler...
    INFINITE PERFORMANCE

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yiğit açtığından beri konuyu bende okudum ve kendimi bu yazıya kadar tuttum konu çok alevlenmesin diye ama insanlar çok acımasız eleştirmiş yok tecavüz olmuş , aracın ırzına geçilmiş veya bu tarz yorumlar,bu yorumlara yiğitin verdiği cevaplar bence tam yerinde aracın ırzına techartta mı geçmiş diyor helal olsun sakın yanlış anlama ilk kaplandığı gün yiğit fotoları yolladı bana bende ilk tepki hiç beğenmedim keşke örj renk kalsa demiştim ama hiç kırmadan eleştirdim sadece yiğiti değil bu forumda olan bir çok kötü aracıda gayet güzel kırmadan eleştirdim. Eğer bu uslupla yorum yazılırsa aynı uslupla cevap alınır bu iş bu kadar basit kimse kırılmasın bunlarada.

Bence bir proje arabası olarak gayet güzel ama cadde arabası olsa bende tekrar hiç beğenmedim malesef derdim. Farklı olmak herzaman güzeldir devam et Yiğit.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence renk 10 numara olmuş
    Sahil yolunda her 100 kişiden 99 u bu arabaya dönüp bakar
    Değişik bir kimlik katılmış renkte bence çok çok güzel
    Modifiye bakımından güzel değerlerin haberlerini bekliyoruz Yiğit
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

UmitKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw ısde ..

maasallah kocaman..
    Some Body Stop Me !

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac güzel,kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun.

tüm konuyu okumadim ama renk mevzusu bayagi almis yürümüs

bende nacizane fikrimi belirtecek olursam,
    degisik olmasina ragmen orjinal rengini buna tercih ederim.
    illa degistirecek isem de mat olmayan fistik yesili yapardim

üzerinde canli gördüm,siyah jantlar ile cok alimli duruyor.

tekrar hayirli olsun..

suleymangunes
    Misafir
    sureleri ve performansi merak eden bi ben miyim yahu??

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rengi çok güzel...

ghz_spr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suleymangunes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sureleri ve performansi merak eden bi ben miyim yahu??
    Bende cokk merak ediorum dudee!!!
    Yigit bizi bu arabann performansindan mahrum birakma, insallah sorunsuz sekilde tum ayarlari yapilir arabannda sorunsuz ve istediin gibi yurur dostum... Bu arada arabaya yapicain suprizin gercekte nasil oldugunu cok merak ediyorum, bayadir benimde arabama istediim seyler biliosn yapinca haber verde gormeye geliim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)