:) ben 6 ileri düşünüyorum oranları uzatıp hızlanma yavaşlayacağına 6. vites olsun kafamız rahat olsun :D
Printable View
:) ben 6 ileri düşünüyorum oranları uzatıp hızlanma yavaşlayacağına 6. vites olsun kafamız rahat olsun :D
duruşu çok iyi olmuş. kazasız belasız kullan
Çok tatlı yapmışsın ama Bi tavsiyem olsun çitaları point Black boyatırsan daha bi tatlı olur gibi araban zaten ışıl parlıyor onlarda ayriyetin bi tat vercektir . Allah kaza bella vermesin ...
maşallah cok guzel olmus
başka resmi yokmu günlük güneşlik havada ? arka tamponu merak ettim.
Maşallah
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
vaay be çok hoşuma gitti maşallah spoonlarla çok yakışıklı olmuş maşallah Allah kaza bela vermesin ;)
araç çok güzel olmuş , maşallah :) bir kadran videosu please
:) Kadran videosu :D Ry 741 0 100 Kmh | İzlesene.com Video
Lastiklerim çok kötü yere tutunan bir lastikle 6 saniyede 100 görürüm :)
duman durumu ne :D
evelsi gündü sanırım 2.kopru yolunda soldan kara duman ata ata gidiiyodun 12ye geliyodu saat gece :D maşallh yolda da cok şık duruyo eger ki karıstırmıyosam aracı :)
evet ümraniyeye gidiyordum :D buda duman durumu ve Citroen C2 VTs ile roll kamera arkaya dönünce duman gözüküyor :D
http://www.izlesene.com/video/c2-vts...-7-dti/6042137
Valla cruise almış 130 gidiyodum n guzel sol serıtten baktım bıseyler gelıyo dedım gecıım sağa bi arabanın götüne yapışmış basıyodun :D haha duman bana kalırsa cok cok fazla degıl (en azından yazdıgın degerlere gore) ama aracın gercekten guzel duruyo maşallah :)
Teşekkür ederim umarım dumana boğmadım seni :D genelde arkadaşlar kaloriferi direk içeri çekiyorlar ben öndeyken :D
Valla bogmadın yalan yok hatta bian takılsam mı diye dusundum sonra dedim cekmekoy sapagını kacırırım sen cruise bırakma onur hahaha :D ama illaki bi duman efekti bırakıyosun arkanda,farlardan anlasılan o :D
Maşallah aracın duruşu gidişi de çok güzel.Araç kaç kg ?
Bostanci sanayide hep karsilasiyoruz :D masallah ry ye :)