Haklısınız yaptığımız yanlış biz genelde bu yolda gazlıyoruz ama gece 1 den sonra bomboş oluyor video çektigimiz saatler erkendi biraz birdaha yapmam zaten :)
Printable View
maşallah mehmet abi dumanlıları salıyosun asvalta :)
Proje veya modifiye yapılan araçlarda bi çok arkadaş motora önem verirken unuttuğu en önemli bi nokta var FREN. herşeyi yaparken durmayıda unutmamak gerekio motora bu kadar harcamışken frenleride elden geçirirseniz sizler için daha iyisi olabilr..
Araca Kocaman MAŞALLAH.. yürüyüşü güzel..
Fren sistemine el atıcam önümüzdeki ay Güzel bir Fren kiti Ve lastik takımı düşünüyorum.
Ry 741 Vs Civic VTi | İzlesene.com Video aracın eski hali ile atmosferik VTi boş bir VTi değil : )
Maşallah, videolarını izlemiştim daha önce çok iyi iş başarmışsınız ellerinize sağlık.
mamının polo cupla guzel deneme olur sankı
maşallah :) değerler de araba da çok güzel.. istanbula AL TDI Toledoyu bırakmaya geldiğimde görmüştüm Megachips Garage'da. kazasız belasız güle güle kullan...
Guzel makina masallah
common rail deil demi 1.7 dti lar?
evet değiller :)
249 hp stock internaller ile mi ?
evet Stock :)
ve nos basmadan mı ?
tebrikler, uygulamanin ortalama maliyeti kalem kalem yazabilirseniz cok memnun oluruz
Merhaba Tam maliyet çıkaramıyorum Şuanda Son hali kullandığım durum
GT 1749 Turbo
Özel emme manifoldu
Özel Egsoz manifoldu
60 mm Krom düz boru Sonuna otto Spec titanium son susturucu
İntercooler iptali Turbo lag olmaması için.
K&n Açık filtre Tamponun altında ızgaraların orda duruyor direk soguk hava çekmek için
Hks Blow Off
El yapımı Bronz Debriyaj
Nos ( Daha yeni bağladık Ne kadar güç sağlıyo bilmiyorum tahmini +50 Hp olacak)
EGT - Turbo Basınc - Yağ basınç Gsöterleri
2.2 Bar basıyoruz şuan.
Maliyet hesaplamadım ama debriyaj dahilinde 3500 TL gibi bir rakam göstergeler debriyaj motor blow off herşey dahil..:) Nos Hariç :D
kazasız belasz ıns