Maşallah kazasız belasız...
Printable View
Maşallah kazasız belasız...
Masallah :)
Maşallah çok güzel gözüküyor,güle güle zevkle kullanın..Eğer bijon ölçüleri tutuyorsa 16" Prelude 2.2VTI jantlarıda sade ve güzel durabilir.
maaşallah cok güzel bir araç almışsınız cok konforlu sürmesi cok zevkli bir araç güle güle kullan.
hayırlı olsn murat tam cilalamalık :D
yok levo 1.8 LS'ler daha donanımlı ama hepsi otomatik, Murat abinin arabasında olduğu gibi.. Sis farı ve otomatik kalkan anten yok bende ve manuel.. Sadece bir tanesinde şimdiye kadar otomatik klima gördüm.. Yurtdışında hayvan gibi donanım var türkiyede yok.. Benimki ES ondan biliyorum.. Bir de benim arabamda tamponlarda çıta yok, ve panjurum farklı.. 2001 olmasından kaynaklı galiba..
Murat abi beni aramıştı umarım yardımcı olabilmişimdir, en sıkışık trafikte, bir aracı yakalamam gerekirken falan o arada olabildiğimce yardımcı olmaya çalıştım :D Civic'ten sonra nasıl duygu abi? İnsanlara bunu anlat da biz de satabilelim artık arabımızı :) KM kaç bu arada baya diri duruyor abi..
Konum yok açmadım, izninle fotomu koyayım farkları görsünler :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5146044_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...9_740130_n.jpg
Bu da ilk getirdiğim gün..
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...7_373847_n.jpg
çok teşekkürler.. :)
prelude jantları 5 bijon benimki 4 bijon yoksa aklıma ilk gelen janttı çok teşekkürler.. :)
teşekkürler gerçekten kullanımı çok keyifli bir araç herkese tavsiye ederim.. :)
sorma serkan valla fırsat bulamadım temizlemeye fotolarda da kirli araba ilk fırsatta bir girişeceğim tekme tokat.. :D
[QUOTE=doush;5741400]yok levo 1.8 LS'ler daha donanımlı ama hepsi otomatik, Murat abinin arabasında olduğu gibi.. Sis farı ve otomatik kalkan anten yok bende ve manuel.. Sadece bir tanesinde şimdiye kadar otomatik klima gördüm.. Yurtdışında hayvan gibi donanım var türkiyede yok.. Benimki ES ondan biliyorum.. Bir de benim arabamda tamponlarda çıta yok, ve panjurum farklı.. 2001 olmasından kaynaklı galiba..
Murat abi beni aramıştı umarım yardımcı olabilmişimdir, en sıkışık trafikte, bir aracı yakalamam gerekirken falan o arada olabildiğimce yardımcı olmaya çalıştım :D Civic'ten sonra nasıl duygu abi? İnsanlara bunu anlat da biz de satabilelim artık arabımızı :) KM kaç bu arada baya diri duruyor abi..
kardeşim çok teşekkür ederim verdiğim bilgiler ve ilgin için.. ;)
bu arada aracınında maşallahı var.. :)
civic'ten sonra Accord kulanmak gerçekten çok farklı bir duygu bu arabanın sürüşü oturuşu yolda verdiği güven hissi kıyas kabul etmez bir civic'le.. iyi ki almışım dedim her bindiğimde hala da diyorum.. aracım 177000 km.'de ama düzgün kullanılmış sadece direksiyon aşınmış biraz ona tutuluyorum ama onun dışında herşeyi tam çalışıyor ve deforme olmamış durumda.. yalnız aracın ağırlığı 1430 kg. gözüküyor doğru mu bilmiyorum ama ilk kalkışlar otomatikte olmasından dolayı ağır ama kalktıktan sonra güzel hızlanıyor.. tam uzun yol makinası şehiriçi de kötü sayılmaz.. düşünen varsa bence binsin kullansın öyle karar versin kesin alır.. :) bu aracı gazlamak için değil tamamen keyif yapmak için aldım ve dibine kadar keyif alıyorum bir de yıkama cila işine girsem daha da keyif alırım sabırsızlıkla haftasonunu bekliyorum ama hava da yağışlı gözüküyor.. :(
4x114.3 sanırım araç 15 jant bakıyorsan eğer preludeden çıkan efsane bi oem jant var onunla konuşurum istersen snn için fotosunu bulabilirsem eklerim burayada ...
Hayırlı olsun 6 ay sure verdım sana:) bu arada ne zaman denıyoruz:)
Güle güle kullan
Karar verilmiş :)
59 YF Çorludan alındığına işaret yoksa ben mi yanılıyorum
çorlu arabası doğru tahmin
Maşallah aracınız orjinal duruyo jant içinse 2003 elentra jantlarını bi deneyin derim onlarda 4x114.3 bilginiz olsun ;)
jantlar bunlar kardeşim ...
http://i38.tinypic.com/97jmag.jpg
foto eklemişsin.. :)
teşekkürler abi.. 6 ay süre değiştirmem için mi murat abi.. :)
araç çorlu arabası evet.. ;)
orkut bunlar nerede ve kaç para istiyorlar kardeşim.. çok teşekkürler ilgin için.. :)
çok güzel bu jantlar süper durur makinada.. :D
jantlar izmirde ama satlık ilanı vs yok preludeci bi abimizden kaldı sorarım ne fiyat istiyor, birde gönderdiğim fotolar birebir jantların fotoğrafları ...
Evet KG doğrudur.. Otomatik diye seninki daha ağırdır bir de LPG'li galiba.. Benimki 1380 görünüyor, LPG ile 1400 civarıdır.. :)