gecen gun dikmen caddesindeki bp nin yakinlarinda gordum, masallah cok guzel duruyordu.
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Printable View
gecen gun dikmen caddesindeki bp nin yakinlarinda gordum, masallah cok guzel duruyordu.
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Teşekkür ederim size de vermesin
Eyvallah Kerem'im :)
Merak etme eko yapıcam artık gaz yok :D
Şaka bi yana sağolasın combom, bütün emeklerin ve yardımın için..
Teşekkürler, daha güzeli sizin olsun.
masallah cok daha zevklı olmustur kardesım kazasız belasız keyıfle bın ıns :)
maşallah bro çok sıkı oldu, olucakda, kazasız belasız keyifle kullan....
Allah agiz tadiyla kazasiz belasiz kullanmak nasil etsin Hikmet
Maşallah yay konusu tercih meselesi tabi sizin için konfor ön planda olduğu için tercih etmiyorsunuz ama görüntüdeki iyileşme göz önüne alınınca biraz sekmeye ve konfor kaybına değer gibi geliyor :) kazsız belasız kullanın
Yay araca konfor katar bence kesin oemler baya bi sert ama 210 220 hizlarda bile esneme yatma yapmiyo hikmette riske girmek istemiyo sekmemek icin
focusn70'in söylediği gibi aynen :) oem yaylar çok sert zaten konfor aramıyorum ben, sadece h&r yaylar yumuşak dedikleri için takmıyorum, başka tipte yay ithal eden de yok henüz gördügüm kadarıyla. ben de şimdilik ithalatla uğraşmak istemediğim için eibach vs bakmadım.
eibach tada 2 tip yay var sert olan senin işini görücek olan oda 15mm alçalıcan diye bence uğraşma budy club N+ al yakışır sana
booster performance dyno videosu ilk sayfaya eklenmiştir.
birisi tepsinin gtymus galiba uahuahua...:D
koysana suraya ne ugrastiriyon first e hic gidesim yok yay bile yok neye bakacam arkadas....:D
bidaha cikalim derim aksam serinliginde...
maşallah Allah kaza bela vermesin.
maşallahh çok sıkı duruyor allah esirgesin.
maşallah diyeyim.. kazasız belasız abicim....
Hepinize teşekkür ederim
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Güzel güçler alınmış.. :)
masallah kazasız belasız sürüşler utkununda eline sağlık güzel değer :)