Not: Fotograflar Nikon D90 çekimidir (:
Not: Fotograflar Nikon D90 çekimidir (:
Aşk sadece tutkudur..
ilk maşallah benden olsun kardeşim farlar hoş olmuş benim ön panjura yaptığım gibi fazla kalın değil benimkinin tarzı bi kırmızı boyama ile şerit hoş olur gibi
artık corc-i zamanıcdti
Sagolasın abicim şerit olayını yapmayı düşünüyorum abide ilk bi üşenmezsem spor panjur yapcm![]()
Aşk sadece tutkudur..
bence öncelikle şerit düşün kalın olmasın ama fazla gösterecek kadar parlak kırmızı bence bi dene bak beğenmezsen dediğine bakarsın
artık corc-i zamanıcdti
Millet sormadan söyliyimde abide ilk Ledli farlara Bixenon uygulaması yaptık, ledleride powerled'le değiştirdik. Geçen gün farları taktım yeni resimleride çekince ekliycm
Bosh bixenon ds2 uyguladık. Yolu eskiden görmüyormuşum
Şimdi öncamda film olduğu halde çoknetbi görüntü oldu..
Aşk sadece tutkudur..
ozaman azizliğe uğramıcan bi gündüz çekimi şart fazla fotolarla oynamadanha bu arada telini bekliyorum
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Maşallah amblem olsaydı daha hoş dururdukazasız belasız sürüşler, güle güle kullanın
Focusa masallah fakat fotograflari begenmedim dahili flash cok sert vurmus harici diffuzor kullanmanizi tavsiye ederim yada isigin daha guzel oldugu bi an secilmeli. Yapici algilayin lutfen (:
Kazasız belasız kullanın maşallah emeğiniz çok
Uygulamada hata var gibi ama baya bi hare görülüyo fotolardan kaputta özellikle.
Birde d90 a yakışmamış bu fotolar tripod ve uzun pozlama denemeni tavsiye ederim![]()
emre ulaşamıyorum sana msj attım ama dönmedin kardeşim o işten habe yokmu hala?
artık corc-i zamanıcdti
Very nice![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Maşallah kazasız belasız...
araç güzel ama daha kaliteli fotoğrafları hakediyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)