maşallah :)
Printable View
maşallah :)
Maşallah TEGe sesi harikulade :)
maşallah diyorum çok canlı duruyor aracınız sadece parkları eski haline çevirmelisiniz usa tip daha şık görünüyor teg lerde folyo tam kapatmamış rengi açık kalmış ayrıntıyı bozuyor,ayrıca jantları bağış yaparmısınız yeterince varmış sizde :)
fotodaki jantlar arasında üzerindekilerden daha fazla yakışacak jantlar var bana göre. araca maşallah. kazasız belasız.
Masallah :D
Hasan kazasız belasız... B.düzü'ndeyim bende hiç rastgemedik birbirimize.
Rotaları satmamışmıydın ? Satacaksan bi PM atarmasın ?
Seviyorum Seni Ali abicim :D
tşk ler :)
Eyvallah , bide te 37 taksam ahhh :D
Beyaz olarak pek sevmiyorum ondan turuncu folyo yaptım , sanki daha ii duruyo gibi geldi gözüme böyle ?
Jant bol hangisini istersen :D
Resimdeki jantların 3 tanesini taktım 10-12 gün gezdim sonra müşteri çıkınca sattım , beyaz olarak açtı biraz arabayı bi süre bunlar iyi , müşteri çıkana kadar :D
Teşekkürler :)
walla ne yalan söyliyim benim de çok hoşuma gidiyor , alırkende sormuştum baştan mı topladınız bu arabayı böyle diye :D
beylikdüzünde pek durmuyorum abi , araba hafta içi hep ikitellide dükkanda c.tesi pazar çıkarıyorum sadece havalar iyi ise ,
Rotaları hakana verdim sarıya boyattı çok güzel oldu , istersen soralım abi satar lastiklerle beraber :)
onun kafasında başka bi model var abi :)
jant böyle oldu abi son hali bu
http://f1204.hizliresim.com/w/c/4b56u.jpg
Rüzgar Hakan abi :D
Rüzgar gibidir kendisi , demin konuştum 700 tl istiyomuş lastiklerle beraber 200 küsüre sadece boya para verdi ve işçiliği çok detaylı yaptılar , orjinal gibi
et 7,5 abi
Kerem abi sende ne var 16'