Begenemem gıbı bır durumun yokta cok gzl oluyor.. Gerci benımde orjınal mercek ama..
temızlık yaptırmam lazım merceklerı yenılemem lazım fılan..
Masallah Emre sana pm atttım bır bakarmsın..
Printable View
araçlar çok güzel...ibizanın bikinisi de cok hoşmuş :)
Maşallah kazasız belasız... bütün araçlar çok iyi
Maşallah araçlara hepsi birbirinden güzel
Maşalllah Emre ibizayı çok güzel ayağa kaldırdın gerçekten ilk geldiği hali ile arasında dağlar var. Yürürü nasıl oldu merak ettim mıncıklamışsınız bu gün güzel haberlerini aldım :) Bi ara buluşalım muhabbet edelim. Bide deneriz beni geçte neşen yerine gelsin ama 1 kere 2 si olmaz :D :D :D :D Şaka bi yana 2260 ın ne kadar farkı var görmüş oluruz bakarsın bende takarım :)
Hepsi güzell :)
maşallah bro araçların hepsi güzel
pazar günü panorada bizim arkadaşlar seni görmüşler can sanmışlar nerdeyse yolunu keseceklermiş :hehe: :D
gt plakalı 106 yazın kaza yapan araç mıydı?
teşekkürler:)
hepimiz kazasız belasız inşallah:)
o bununla çok farklı sonuçta herşeyin orjinali pahalı ama dediğin yerde harika yapıyo gerçekten :D
pm attım arıyabilirsin de bu arada :)
teşekkürler:)
teşekkür ederim ..
kardeşim çok teşekkür ederim gerçekten ilginide alakanıda hiç eksik etmedin aradın sordun bugün inanılmaz şeyler oldu serdar ve piston garaja sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum söylemeden edemem bence biz araçları değiştirelim öyle bak yada gerçekten inanılmaz fark var şuan için deniyebilirizde:D
teşekkürler
serdar kardeşim eline emeğine sağlık herşey için sonsuz teşekkür ederim borcum borç sana bu arada limp mod yok artık gelirken biraz denedim 6.viteste baktım olmadı ama kısa mesafe bi detayllıca bakıcam :D
yahu garip tipler bakıyodu sürekli o adamlar olmasın sakın :D:D canada ne çok benziyoruz yaw can biyere giderken söylede pişti olmıyalım herkes arabaları tek sanıyo hahahahha:)
walla abi 106 hakkında hiç bi bilgim yok orda tanıştık resim felan kanki olduk :)
kesenin ağzını sonradan açtı bülbül oldu sağolsun çağlar sende uğraştık sanada çok teşekkür ederim :)
bizim elemanlarda da 4 kapı ibiza vardı siyah :D
walla dikkatimi çekmedi hiç iki kapı olsaydı walla ben keserdim önlerini :D
Golf ün Burdur'dan ilanı vardı mam jantlarla.
1.6 fsi mı araç ?
maşallah emre kazasız belasız bin kardeşim ok gibi duruyor maşallah
Emre, makine über başarılı :icon_tup:
bal peteği ızgaralardan bana da bulabilir misin?
Maşallah kazasız belasız kullan pazar günü garip garip bakan tipler bizdik sandalye olayı hoşumuza gitti onun için bakıyorduk. senin arabayı giderken gördük dark sandık.