knka yalan rüzgarına dönen projeni sonunda görmüş olduk şükür :D en azından beklediğine fazlasıyla degmiş diyebilirim.... eskişehire gelince ilk beni gezdircen ona göre haaa... :D:D:D
Printable View
knka yalan rüzgarına dönen projeni sonunda görmüş olduk şükür :D en azından beklediğine fazlasıyla degmiş diyebilirim.... eskişehire gelince ilk beni gezdircen ona göre haaa... :D:D:D
güzel proje allah utandırmasın bursada görüşmek üzere...
ALLAH utandırmasın kolay gelsin
Birtek seni takip ediyorum allah yolunu açık etsin,başarılar kardeşim,kazasız inş.
akşam ufak ayar yaptık birazdan video gelir 1-2-3 tey teyy :)
Azzzz sonra geliyor :D
Evett eve geç geldiğimden video da ne çıktıysa aynen aktarıyorum :D Ayar işi tam bitmedi Erkut abi sende bir bak burak nasıl olmuş dedi aklımızda video yoktu hadi bi çıkıp sıkalım o aradada çekelim dedik öylesine :D Kırbacı TDI Power (namı diğer dsg power :hehe: ) vurdu bende tüm ayağımın altındaki kalabalık ve koltuğun pozisyonuna rağmen ufakda olsa çekebildim. Çok iyi olmasada ses çok net çok açık :icon_tup: 12. sn de önümüze kamyon fırladı yoksa devamı pis gelicekti :D Kendimce özetleyim vtec açışına hassssta oldum kendi arabamdan soğudum :hahaha:
Link:
B16B @ PISTON GARAGE - YouTube
Ahauh şevkiye bu gece uyku haram olur :D
Merakla bekliyoruz özledik Sİ ımızı gelsin artık :)
çok fena kırbaçladım :D
allaım sana geliyorum yüksek dozda terbiyesizliktir bu yapılırmı bu bana be intikamım acı olacak :D :D yanlız güzel olmus be özledim ya ne diyimki ayıp ayıp ayıpp :D
thanks abi :D :D
uykular haram oldu zaten yoktu ben sabaha kadar bunu izlerim artıkın :D :D
hacım sana bişey demiyorum ben küstüm falan :D ya insna hber ederdi telefonla canlı baglanırdım ya :D yanlız güzel gitmişin vermişin coskuyu :D :D eline ayagına saglık kankacımm
oyyy oyyy oyy sese bak,masallah..
heheh saolsın abi teşekkür ettim :D
Maşallah , hayırlı olsun
kazasız belasız gazlamalar :)